1007 – completarea gamei

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 26.04.2006
Versiunea de 1.6 litri a modelului francez va primi o cutie manuala, pentru completarea ofertei si pentru a multumi clientii pentru care cutia automata ramane o necunoscuta.

1007, unul dintre modelele de clasa mica al celor de la Peugeot (pe langa 206, care se afla la final de cariera), nu s-a ridicat pana acum la nivelul previziunilor constructorului francez. Conceptul (1007 este reprezentantul de serie al conceptului Sesame) este foarte popular la baza, insa eroarea francezilor pare sa fi fost modul de prezentare oarecum elitist al noului model (si aici vorbim inclusiv de pret).

Pentru a ameliora oferta si pentru a accesibiliza produsul sau, Peugeot propune (in sfarsit!) o cutie manuala pe versiunile de 1.6 litri si 110 CP. Pana acum, acestea au fost disponibile exclusiv in versiune 2Tronic. Putin cate putin, francezii isi indreapta modelul spre partea de jos a listei de preturi, pentru a ameliora rezultatele afisate din aprilie 2005 in martie 2006: 85.200 de unitati vandute. Asta pentru ca in primele trei luni ale anului in curs cifrele au stagnat la 10.200 de exemplare vandute.

Noua versiune cu transmisie manuala va dispune de performante mai bune decat cea automata (12 secunde pentru 0-100 km/h), deschizand astfel usile (culisante, evident) unei clientele mai traditionaliste, pentru care cutia automata reprezinta o cucerire tehnologica neinteresanta.

Pretul noii versiuni va fi mai mic cu circa 600 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru