25 de milioane de Golf-uri

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 29.03.2007
Fabrica VW din Wolfsburg a produs exemplarul cu numarul 25.000.000 a modelului Golf.

VW Golf a ajuns la impresionanta cifra de 25 de milioane de exemplare produse.

Din 1974 si pana astazi Volkswagen a reusit produca cinci generatii ale modelului Golf si sa transforme aceasta masina intr-una dintre cele mai cunoscute si mai apreciate la nivel mondial.

Cu ocazia acestui eveniment, Dietmar Korzekwa, managerul fabricii din Wolfsburg, a declarat: ”Un total de 25 de milioane in 33 de ani – este o realizare de catre trebuie sa fim mandri. Peste 15 milioane de unitati ale modelului Golf au fost produse aici la Wolfsburg. Vreau sa transmit felicitarile mele tuturor angajatilor acestei fabrici. Impreuna vom continua povestea Golf-ului".

Fabrica VW din Wolfsburg este cea mai mare din intreaga lume. Suprafata ei este similara cu cea a Principatului de Monaco.

Comentarii (4)

  • mosuzighi
    Nu sunt cumva 5 generatii de Golf??
    0 0
  • victor
    ba, 5 sunt
    scrie ca sunt cinci. citez: "cinci generatii ale modelului Golf "
    0 0
  • pe ce se cearta astia....
    important este numarul de masini produse au facut mai multe masini decat suntem noi ca natiune si se stie ca golful este o masina buna in toate sensurile.
    0 0
  • O masina deosebita.
    Intradevar cred ca este cea mai buna marca referitor la raportul calitate-pret-fiabilitate si tot ce doresti.Imi place la nebunie aceasta masina.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru