Feedback

5 greşeli frecvente de întreţinere a anvelopelor

Comenteaza 0
5 greşeli frecvente de întreţinere a anvelopelor - Poza 1
Vi s-a întâmplat să faceţi mai multe pene într-un an? Anvelopele automobilului pe care îl conduci se uzează prea rapid sau inegal? Automarket îţi prezintă cinci greşeli de întreţinere care ar putea cauza această problemă.

Longevitatea unei anvelope este un subiect care a început să atragă atenţia şoferilor din întreaga lume, mai ales în perioada economică dificilă prin care trecem. Însă puţini şoferi ştiu cum să aibă grijă de pneurile lor aşa cum indică fabricanţii de anvelope. De la exploatare până la depozitare, sunt zeci de greşeli care ar putea să le facă şoferii şi să reducă dramatic durata de viaţă a anvelopelor.

Automarket îţi prezintă cinci sfaturi simple de îngrijire a anvelopelor pentru o exploatare cât mai îndelungată a acestora.


ALTE ARTICOLE DIN DOSAR:
 

Comenteaza 0

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod

Ultimele stiri din Sfaturi si idei auto

  • Vi s-a întâmplat să faceţi mai multe pene într-un an? Anvelopele automobilului pe care îl conduci se uzează prea rapid sau inegal? Automarket îţi prezintă cinci greşeli de întreţinere care ar putea cauza această problemă. (21.11)
  • Din moment ce sezonul rece se apropie cu paşi repezi şi inevitabili, Automarket vă prezintă o listă de zece sfaturi pentru menţinerea siguranţei rutiere în condiţii de iarnă. (15.11)
  • Anvelopele Run on Flat sunt încă un mister pentru mulţi automobilişti. Unii le folosesc, dar nu înţeleg cum funcţionează, iar alţii le evită cu totul. Automarket vine cu explicaţiile de rigoare. (15.11)

Prețuri mașini noi

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru