5 stele pentru noile Golf, Fiesta si Insignia

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 26.11.2008
Euro NCAP a publicat rezultatele testelor de siguranta inregistrate de ultimele modele lansate pe piata.

Euro NCAP a dezvaluit astazi rezultatele testelor de siguranta efectuate de unele dintre cele mai importante modele noi de pe piata auto.

Euro NCAP a testat Alfa Romeo Mito, Ford Fiesta, Ford Ka, Peugeot 308CC, Volkswagen Golf VI, Renault Megane, Honda Accord, Opel Insignia si Volvo XC60. Despre Renault Megane, cunoastem deja ca este modelul cu cel mai mare punctaj inregistrat din istoria testelor de siguranta Euro NCAP.

Au mai inregistrat cinci stele la testul de siguranta modelele Alfa Romeo MiTo, Ford Fiesta, Peugeot 308CC, Volkswagen Golf, Honda Accord, Opel Insignia si Volvo XC60.

Noul Ford Ka nu a reusit sa ajunga decat la 4 stele la testul de siguranta. Mai mult, modele ca Alfa Romeo MiTo si Peugeot 308CC nu au reusit sa scoata mai mult de trei stele la testul de protectie al pasagerilor copii si cate doua stele la protectia pietonilor.

Rezultate expectionale au fost trecute in contul modelelor Volkswagen Golf , Ford Fiesta si Honda Accord, care au obtinut cate patru stele la protectia copiilor si cate trei stele la protectia pietonilor.

Via | EuroNCAP

Comentarii (3)

  • hello
    BRAVO FIESTUTZA!!!!!
    0 0
  • rookie
    Bravo@
    Bravo Golf si ceilalti!
    Dar voi NICI acum nu cititi articolul inainte ENTER-ul final.

    Rezultate expectionale au fost trecute...
    0 0
  • FELICITARI !
    Dupa cum se vede , Renault conduce detasat in topul sigurantei. Allez Renault !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru