Abarth 500 va purta uniforma Gulf

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 30.01.2011
Fiat împreună cu cei de la Gulf au creat o ediţie limitată a lui Abarth 500. Cele zece exemplare ale acestui model vor fi vândute doar pe teritoriul Luxemburgului.

O nouă ediţie limitată a lui Fiat 500 Abarth este pe cale să fie lansată. Oficialii italieni împreună cu cei de la Gulf au creat o versiune specială a micuţului model de oraş care să atragă privirile tuturor trecătorilor. La exterior, Abarth 500 va fi vopsit în albastru deschis şi portocaliu, iar spoilerul faţă va fi restilizat. De asemenea, modelul italian a primit un set de jante speciale, un sistem de evacuare Monza şi scaune sport de provenienţă Corse-Sabelt. 

Sub capotă, modelul italian va ascunde acelaşi propulsor de 1.4 litri 16v, însă uşor modificat pentru a dezvolta 158 de cai, cu 28 de cai mai mult decât versiunea de bază oferită de italieni. Doar zece astfel de exemplare vor fi fabricate, iar acestea vor fi comercializate pe teritoriul statului Luxemburg la un preţ de 25.000 de euro.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru