Abarth a deschis portile primului showroom din Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.04.2010
Grupul AutoItalia a inaugurat astazi in Bucuresti primul showroom din Romania, dedicat brandului de performanta Abarth. Clientii vor putea admira kitul essesse si micul 500 Abarth.

Grupul AutoItalia isi imbogateste portofoliul de branduri reprezentate in Romania cu o noua achizitie, renascuta in peisajul automobilistic european in urma cu trei ani, mai precis in 2007. Este vorba despre marca Abarth, care vine sa completeze modelele de serie Fiat cu kituri de performanta si versiuni sportive.

Pentru a putea reprezenta cum se cuvine un nume cu asemenea rezonanta in istoria motorsportului, AutoItalia integreaza showroom-ul Abarth in cadrul unui complex modern situat la parterul cladirilor City Gate Tower, amplasat in fata Romexpo, unde se vor mai regasi reprezentante Maserati, Alfa Romeo si Infiniti.

Abarth va aduce pentru clientii din Romania o serie de versiuni speciale ale modelului Fiat 500, dezvoltate si testate de specialistii italieni in performanta. Este vorba despre Abarth 500, optiunea "entry-level", care pleaca de la 17.500 de euro cu TVA inclus, Abarth 500 Asseto Corse, destinat exclusiv circuitului, cu o putere de 190 de cai si rollcage si Abarth 695 Tributo Ferrari, un exercitiu de individualizare, care preia elemente de la fratele mai mare de concern, Ferrari 430 Scuderia, si ofera 180 de cai putere.

In plus, cei care calca pragul showroom-ului pot admira si kitul "essesse", care imbunatateste simtitor performantele modelului si asigura o tinuta de drum impecabila.

via | autoitalia

Comentarii (9)

  • Abarth ?!
    Polo GTI are 180 cp si face p-asta micu la liniute...si nu cred ca pretu sare de 18.000 euro
    7 14
  • polo
    Exact! Polo are nevoie de 45 de cp in plus ca sa fie cu 0.6 sec mai rapid decat versiunea Entry-Level de 135 cp de la Abarth, si ai dreptate, nu costa 18.000, costa cu vreo 2.000 mai mult.
    Si e urat cu spume.
    17 7
  • urata cu spume!
    0 2
  • @ztele
    daca mintea ta ar lua in considerare faptul ca 500 are o masa de 930 kg iar polo gti are o masa de 1184 (adica fix 254 kg) ar fi ceva ! nu te-ai mai mira atat de diferentele astea!
    ca sa iti faci o idee, punto abarth de 155 hp si cu o masa de 1185 (adica fix cat are polo) face suta in 8.2 iar golf 1.4 tsi de 160 hp la o MASA de 1346 face suta in 8.0 ce zici de asta????5 cai in plus duc 16 de kg atat de bine incat sa dea rusine abarthului punto????
    asa sunt fanii fiat...mai naivi
    3 1
  • :))
    Defapt golf 6 1.4 tsi are 1286 kg, si face suta in 7.5 sec, iar GP Abarth are 1260 si face suta in 7.2 sec. :)
    Nu ma mira ca le intorci cum vrei tu, dealtfel. Inafara de youtube voi astia vag-isti si-asa n-aveti alta sursa:)
    5 3
  • @ztele
    Mai cauta !eu iti dau date de pe situl oficial si ma refer la g6
    0 0
  • @ztele
    Sa sti ca astept link cu abarth punto de 155 cu suta in 7.2 si cu golful de 160 in 7.5(eu am folosit datele oficiale de pe siturile oficiale)
    2 0
  • Adrian
    ...
    Sambata e deschis ?

    Are cineva programul ?
    0 0
  • Bravo AutoItalia.
    Pacat ca nu avem piste si nici drumuri pentru asta.
    La mai multe piste. Macar de karting...

    Daca AutoItalia si alti importatori (tot sunt ei uniti in APIA) ar pune mana de la mana cu inca niscai dezvoltatori si ar face si ei o pista sa se poata bucura romanii de tonele de masini sport din tara asta...; o fi rau?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru