Abarth îmbunătăţeşte gama 595 Competizione cu mai mulţi cai putere şi dotări suplimentare

de Sebastian Toma
Marti, 19.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Italienii de la Abarth au anunţat o actualizare în gama 595 Competizione. Motorizarea 1.4 turbo ajunge la 180 CP, iar lista de dotări bifează mai multe echipamente în standard.

Abarth 595 Competizione, una dintre cele mai sportive modele din oferta mărcii italiene de nişă, a primit o actualizare în această vară. Motorizarea 1.4 turbo primeşte 20 CP în plus, totalizând 180 CP, în timp ce cuplul maxim atinge 250 Nm la 2.500 rpm. Timpul 0-100 km/h al acestui model este de 6.7 secunde, în timp ce viteza maximă este de 225 km/h. Evacuarea modelului italian este preluată de la specialiştii de la Record Monza, frânele sunt de la Brembo şi au etrierii roşii, iar jantele din aliaj de 17 inch au un finisaj special. La nivelul interiorului, actualizarea aduce scaune sport Sabelt, volan îmbrăcat în piele şi pedale din aluminiu, toate introduse în standard. În materie de dotări suplimentare introduse în standard, vorbim despre faruri cu Xenon şi senzori de parcare spate.

Test drive Abarth 500C esseesse

Noua variantă a lui Abarth 595 Competizione va fi oferită iniţial doar în varianta hatchback, dar varianta Cabriolet va debuta în lista de comenzi a mărcii în cursul lunii mai. Ambele versiuni de caroserie ale lui Abarth 595 Competizione vor fi disponibile atât cu o transmisie manuală, cât şi cu o unitate automată robotizată.

În plus, gama actualizată este oferită cu o nouă culoare standard, Officina Red, care înlocuieşte vechiul Campovolo Grey în lista de nuanţe incluse în preţul maşinii.

Urmareste Automarket
Lista de opţionale a lui Abarth 595 Competizione prezintă scaune sport îmbrăcate în piele, trapă din sticlă operată electric, sistem audio Interscoape cu patru difuzoare şi două tweetere.
Oferta este completată de mai multe modele de jante din aliaj, culori de caroserie cu diferite finisaje şi o gamă de dungi dedicate. Cei de la Abarth se declară încrezători în capacităţile noii variante actualizate a lui 595 Competizione, despre care spun că le va asigura clienţilor senzaţii de neuitat.

Via Abarth

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru