Abarth si Sabelt au creat un set de scaune sport

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 18.05.2009
Italienii de la Abarth au lansat un set de scaune sport pentru modelele sale. Aceste scaune sunt realizate impreuna cu Sabelt si sunt oferite in doua versiuni.

Casa de tuning italiana Abarth ofera un nou model de scaune sport pentru clientii sai. Abarth Corse a fost creat impreuna cu Sabelt si este disponibil in doua versiuni. Pe langa suportul lateral si longitudinal oferit, noile scaune au un design deosebit si ofera suport pentru centuri de siguranta in patru puncte.Singura diferenta dintre cele doua versiuni in care sunt disponibile aceste scaune consta in materialul in care sunt imbracate.

Scaunele Abarth Corse se pot plia pentru a permite pasagerilor sa aiba acces la locurile din spate. Noile scaune sunt disponibile atat pentru modelele Abarth, cat si pentru Fiat 500 si versiunea cu trei usi a lui Fiat Grande Punto. In comparatie cu scaunele standard, Abarth Corse au o masa mai redusa cu 10 kilograme. Masa redusa a acestor scaune este obtinuta printr-o tehnologie de turnare inspirata din Formula 1.

Primele Abarth Corse au fost deja instalate pe 200 de unitati Abarth 500, care sunt folosite ca vehicule de curtoazie de dealerii Ferrari din Europa.

Aceste modele sunt echipate si cu sistemul de evacuare Abarth de la Magneti Marelli, precum si cu un sistem de navigatie Abarth Blue&Me, ce incorporeaza si o functie de telemetrie.

Via | Abarth

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru