Abia lansat, Renault Clio facelift primeşte o versiune specială: Edition One aduce blocuri optice LED şi sistem audio Bose

de Daniel Popescu
Vineri, 29.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
La scurt timp după apariţia faceliftului, Renault Clio primeşte versiunea specială Edition One care include blocuri optice LED, sistem audio Bose şi alte noutăţi pentru un preţ de pornire de 19.650 euro.

Renault Clio facelift s-a lansat de puţin timp în Europa, iar modificările la nivelul designului au fost mai degrabă minore, element remarcat şi în cadrul testului realizat recent de Automarket.

Iată însă că producătorul francez lansează deja o versiune specială care a primit numele Renault Clio Edition One. Bazată pe nivelul de echipare Intens, versiunea specială include în standard blocuri optice LED şi jante din aliaj negre de 17 inch, în timp ce geamurile spate sunt mai închise la culoare. În plus, clienţii pot alege între cinci versiuni de culoare pentru caroserie, printre care şi una albă exclusivă pentru această ediţie specială.

De asemenea, plafonul a primit un design special, care se regăseşte inclusiv la interior. Piesa de rezistenţă de la interior este însă sistemul audio Bose alcătuit din 6 difuzoare şi un subwoofer, în timp ce volanul este îmbrăcat în piele, iar pedalele sunt realizate din aluminiu.

Motorizările nu constituie o surpriză majoră, întrucât Edition One este disponibil cu două motoare pe benzină TCe 90 şi TCe 120 şi două unităţi diesel dCi 90 şi dCi 110, cu menţiunea că cel mai puternic motor al fiecărei categorii poate fi cuplat şi cu o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj în locul cutiei manuale cu 6 trepte.

Preţul de pornire din Franţa pentru noul Renault Clio Edition One este de 19.650 de euro, iar francezii afirmă că acesta este cu 900 de euro mai mic decât în cazul alegerii unui Clio standard cu dotări opţionale similare. În cazul versiunii Edition One break, preţurile pentru fiecare motorizare sunt cu 600 de euro mai mari decât pentru varianta hatchback.

Via Renault

Comentarii (3)

  • hazard
    sistem audio bose pentru a acoperi troncanitul cu care vine echipata din fabrica. Buna strategie :)
    0 7
  • Pentru variantele de 90CP, prețul de 19650€ (menționat de 2 ori în articol!) mi se pare cam piperat. Până la urmă, îți iei mașină sau sistem HI FI?
    1 1
  • Stefan
    Baieti cred ca este o eroare: Clio de 20.000 de euro !?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru