ABT propune un pachet de performanță pentru Skoda Octavia Combi RS: 290 CP și 410 Nm pentru break-ul din Cehia

de Cornel Șocariciu
Marti, 23.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul ABT Sportsline oferă un pachet de performanță pentru break-ul Skoda Octavia RS. Kit-ul poate fi instalat atât pe versiunea diesel, cât și pe varianta echipată cu motorul pe benzină de 2.0 litri.

Casa de tuning ABT Sportsline a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru Skoda Octavia Combi RS. Pachetul dezvoltat pentru break-ul producătorului din Mlada Boleslav poate fi comandat atât pe versiunea echipată cu motorul diesel, cât și pe varianta disponibilă cu motor pe benzină.

Standard, versiunea Octavia Combi RS echipată cu motorul diesel oferă 184 CP și 380 Nm. Mulțumită modificărilor operate de ABT Sportsline, propulsorul dezvoltă 210 CP și 420 Nm.

Versiunea pe benzină oferă în varianta de bază 245 CP și 370 Nm. În urma îmbunătățirilor pregătite de tunerul german, resursele ajung până la 290 CP și 410 Nm. Pentru moment, reprezentanții ABT nu au oferit valori cu privire la viteza maximă sau timpul necesar pentru sprintul de la 0 la 100 km/h.

De asemenea, pachetul pregătit de tunerul german include suspensii mai rigide și un pachet generos de jante cu dimensiuni cuprinse între 18 și 20 de inch.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru