AC Schnitzer a lansat un set de frane sport pentru Mini Cooper S

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 22.07.2009
Germanii de la AC Schnitzer au lansat un kit de frane sport pentru Mini Cooper S in completarea pachetului existent pentru acest model.

MINI Cooper S a primit un pachet de franare sport de la AC Schnitzer, in completarea programului generos de tuning pe care il ofera germanii pentru modelul Cooper S. Kit-ul de franare ofera performante deosebite in orice conditii si elimina fenomenul de fading. Pachetul creat de tunerii de la AC Schnitzer este adresat doar puntii fata, si consta in doua discuri de franare striate si doi etrieri modificati. Noul sistem de franare de la AC Schnitzer se potriveste pe toate modelele Mini Cooper S, atat cele apartinand generatiei actuale, cat si cele ale generatiei precedente.

Pachetul de franare sport de la AC Schnitzer are etrieri cu patru pistonase, pe cand discurile de franare au dimensiunea de 328 x 28 milimetri. Pe langa cele patru elemente, kit-ul de franare contine un set de placute de frana sport si doua furtune din otel pentru lichid de frana, alaturi de un set de suporti pentru etrier. La rece, franarea de la 100 km/h este realizata in 35.5 metri, cu 1.6 metri mai putin decat versiunea standard a lui Mini Cooper S. Diferenta dintre kit-ul AC Schnitzer si franele standard ale lui Mini este perceputa si mai bine odata ce discurile si placutele s-au incalzit, modelul fiind capabil sa franeze in doar 35.2 metri de la 100 km/h atunci cand este echipat cu frane ACS, pe cand versiunea standard franeaza de la aceeasi viteza in 38.2 metri.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (1)

  • magarul cu coada'n geam
    e, si cu franele astea s-a gasit o metoda sa-ti pui freza la loc dupa ce mergi cu 175km/h
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru