AC Schnitzer a modificat bicicleta BMW M Carbon Racer

de Sebastian Toma
Marti, 31.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Deşi poate părea caraghios să modifici o bicicletă, specialiştii de la AC Schnitzer au luat totul în serios şi au creat o versiune îmbunătăţită a lui BMW M Carbon Racer.

Tunerii de la AC Schnitzer au abordat o nouă nişă – accesoriile realizate de constructorii de automobile. Fiind specializaţi în modificarea modelelor BMW, cei de la AC Schnitzer au modificat bicicleta BMW M Carbon Racer. Cei de la AC Schnitzer au dorit să-şi etaleze abilităţile de reducere a masei, aşa că au echipat bicicleta cu elemente din fibră de carbon, care i-au redus masa de la 7.9 la 6.9 kilograme. Potrivit specialiştilor de la AC Schnitzer, noua versiune a bicicletei oferă un comportament dinamic îmbunătăţit şi reduce efortul necesar din partea ciclistului.

Modificarile realizate de AC Schnitzer implică jante din fibră de carbon, suport de şa din fibră de carbon şi mici detalii estetice. Practic, tot ce nu era realizat până acum din fibră de carbon a fost înlocuit cu elemente fabricate din materialul respectiv. Acum, cei de la AC Schnitzer se pot mândri cu faptul că au modificat toată gama BMW, inclusiv cea mai scumpă bicicletă din ofertă.

Esential 2750 euro costă BMW M Carbon Racer, cea mai uşoară bicicletă oferită de cei de la BMW.
BMW M Carbon Racer este cea mai uşoară bicicletă vândută de BMW.
Aceasta poartă amprenta diviziei M şi are un cadru din fibră de carbon. Magazinul online al celor de la BMW anunţă un preţ de 2.750 de euro. Cei de la AC Schnitzer nu au specificat preţul pachetului lor de modificări pentru acest produs BMW, dar ne aşteptăm la o sumă consistentă, pe fondul costului ridicat al componentelor din fibră de carbon.

Via WorldCarfans

Comentarii (1)

  • Suedezu
    In sfarsit si inimioara mea.Deci acum stiu ca BMW este fabrica de biciclete,nu de alta dar nu stiamm sigur ce produce.
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru