AC Schnitzer a prezentat la Geneva o viziune proprie asupra lui Seria 5 GT

De Cornel Șocariciu
Publicat Miercuri, 03.03.2010
AC Schnitzer a prezentat la Geneva modificarile aduse lui BMW Seria 5 GT. Acesta a primit o serie de schimbari de design si de interior, partea mecanica fiind mai putin importanta pentru tunerul german.

Tunerul german AC Schnitzer a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva o viziune proprie asupra lui Seria 5 GT. Acestia nu s-au axat pe modificarile motorului, prioritatea principala a tunerilor fiind designul exterior dar si cel interior. Modelul folosit de AC Schnitzer dispune de propulsorul diesel de 3.0 litri care in urma micilor modificari produce 286 de cai putere, cu 41 CP mai mult decat versiunea de serie.

De asemenea, germani au montat un set de suspensii Schnitzer cu ajutorul carora confortul in timpul condusului a fost imbunatatit. La exterior tunerii au montat spoilere fata si spate noi, fante de aerisire ale motorului aplicate pe capota care au un model cromat in forma de panza de paianjen si praguri noi. Pentru ca tuningul sa fie complet, AC Schnitzer a pregatit numeroase modele de jante pentru Seria 5 GT.

Dimensiunile acestora pot varia intre 19 si 22 de inch, iar clientii pot alege intre jante vopsite cu o singura culoare sau doua. La interior eleganta a fost pastrata, tunerii montand pedale din aluminiu si un nou element de control pentru sistemul i-Drive.

Cei de la AC Schnitzer nu au anuntat pretul noului pachet pentru BMW Seria 5 GT.

Via | Bmwblog

Comentarii (1)

  • ARATA BINE
    Parca este un X6 mai mic , dar arata bine .
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru