AC Schnitzer are grija de BMW 335i CC

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.05.2007
Tuningul pentru BMW 335 i CC poate parea un lucru inutil. AC Schnitzer a facut insa minuni.

AC Schnitzer este un binecunoscut tuner specializat in modificarea modelelor germane. Cea mai nou creatie a casei de tuning este un BMW 335i Coupe Cabriolet care a fost redenumit ACS3. Body-kit-ul pus la punct de mecanicii AC Schnitzer incearca sa ofer cabriolet-ului un aspect mai agresiv, cu detalii atent finisate.

Spoiler-ul frontal si cel spate au fost modificate pentru un aspect mai energetic, pragurile laterale ridica vizual spatele masinii iar jantele din aliaj usor desavarsesc aspectul chiar si atunci cand masina stationeaza.

AC Schnitzer a pus la dispozitia clientilor sai doua tipuri de jante pentru acest model: unele argintii de 20 de inch cu pneuri de 225/35R19 si 255/30R19, si unele negre de 19 inch cu cauciucuri de 245/30R20 si 295/25R20. Spatele masinii a fost si el modificat prin adaugarea unor tevi de esapament cromate care nu numai ca arata bine dar si suna impecabil cu pedala la podea.

Varianta pe benzina nu a suferit modificari la nivelul motorului, cei pasionati de caii putere fiind nevoiti sa mai astepte un pachet special care sa imbunatateasca motorul de 306 cai.

AC Schnitzer a anuntat ca va lansa si un tuning pentru versiunea diesel de 3.0 litri, aceasta urmand sa dezvolte 265 de cai putere.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru