Accident la filmari pentru prezentatorul Fifth Gear

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 28.09.2007
Tom Ford, prezentatorul emisiunii britanice Fifth Gear, s-a rasturnat cu un monovolum. Ranile sunt minore.

Dupa ce acum cateva luni asistam la accidentul horror al lui Richard Hammond, unul dintre prezentatorii Top Gear, gazdele emisiunilor TV auto din Marea Britanie revin in actualitate prin evenimente mai putin placute.

Tom Ford, figura cunoscuta de fanii auto din emisiunea Fifth Gear, rivalii celor de la Top Gear, a suferit un accident in timp ce filma pentru emisiune. Acesta conducea, la momentul accidentului, un monovolum GMC C-Series prezent in premiera in celebrul serial de televiziune A-Team.

Tom Ford incerca sa realizeze cateva derapaje controlate in momentul in care masina s-a dezechilibrat, s-a ridicat pe doua roti si a plonjat in barierele de pe marginea circuitului inchis in care avea loc filmarea. Prezentatorul britanic si-a rupt trei degete.

Nici Fifth Gear nu are retineri in a face audienta prin prezentarea accidentului: imaginile vor intra in emisiune in sezonul viitor al emisiunii.

Comentarii (1)

  • ~!~ THE TEXAN ~!~
    ASTA =))
    E mare cealapadiu =)) ....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru