Accident stupid cu un Pagani Zonda: șoferul își regla scaunul în mers și a apăsat accelerația din greșeală

de Sebastian Toma
Luni, 24.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bodyguard-ul unui om de afaceri chinez i-a accidentat acestuia supercarul când se întorcea de la inspecția tehnică a mașinii. În ciuda accidentului costisitor, chinezul nu și-a concediat angajatul.

Bodyguard-ul unui om de afaceri chinez i-a accidentat mașina acestuia în urma unei greșeli de începător: a încercat să-și regleze scaunul în timp ce conducea și a apăsat din greșeală accelerația la podea. Până aici, lucrurile nu par grave, doar că afaceristul pe nume Jen-Te Chen deține, printre altele, un Pagani Zonda, pe care garda sa de corp o conducea înapoi de la inspecția tehnică obligatorie. Din nefericire pentru toate părțile implicate, Andy Danso, angajatul omului de afaceri chinez, a pierdut controlul supercar-ului și a ajus într-o barieră de metal. Nu au existat victime în urma accidentului, care ar fi putut să aibă un sfârșit tragic, dar supercar-ul italian a fost avariat serios.

Garda de corp a chinezului a mințit inițial polițiștii trimiși să ancheteze accidentul, declarând că a ajuns în gardul metalic după ce a încercat să evite un alt vehicul care se afla pe sensul său de mers. Camerele video de supraveghere din zonă au prezentat varianta reală a poveștii, adică faptul că modelul Pagani Zonda era sigurul vehicul aflat în circulație pe respectivul segment de drum la momentul accidentului.

În ciuda incidentului și a faptului că a mințit anchetatorii, bodyguard-ul nu și-a pierdut locul de muncă, angajatorul chinez a decis să-l ierte pe acesta pentru accidentarea mașinii sale.

Urmareste Automarket
Același Pagani Zonda a fost accidentat și în 2009, amintesc britanicii de la Sun Motors. În cazul accidentului de acum șase ani, fostul său proprietar a lăsat "un celebru pilot" să conducă mașina, iar acesta a acroșat un stâlp.

Via Sunmotors | Foto: SWNS

Comentarii (5)

  • Cum să-l concedieze? Acum e sclavul lui până plătește costul reparării mașinii.
    13 2
  • @verde Are asigurare, stai linistit.
    5 0
  • Scorpionul_negru
    Sunt sigur ca nu o sa-si mai dea masina pe mana nimanui.
    1 1
  • Nu are asigurare tocmai a si precizat in articol.
    3 0
  • stati linistiti,motivul e altul:in momentul cind ai bodyguard inseamna ca esti implicat in niste trebuiri foarte murdare,treburi pe care le duce la bun sfirsit un asa-zis bodyguard...probabil la cite stie ala despre chinez si daca i-ar distruge 3 pagani poate ssa stea linistit
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru