Accidental sau intenționat? Alfa Romeo Stelvio, primul SUV al mărcii italiene, apare într-un clip oficial de prezentare al uzinei Cassino

de Mircea Meşter
Miercuri, 14.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
De azi înainte, imaginile din filmele oficiale produse de constructorii auto ar trebui analizate ceva mai atent și în detaliu. Pentru a nu pierde elemente esențiale, precum un Alfa Romeo Stelvio, viitorul SUV al mărcii, "pierdut" într-o prezentare al fabricii Cassino.

Constructorii auto ne-au obișnuit să ne ofere teasere foto și video înaintea lansărilor importante ale modelelor cu ștaif din propriile game. Astfel, imaginile cu mașina camuflată sau cu părți din caroserie sunt la ordinea zilei în industrie, ele având rolul de a testa atenția (și în multe cazuri răbdarea) publicului. 

Ei bine, Alfa Romeo încearcă să inoveze zona de teasere. Un clip oficial filmat în fabrica din Cassino, acolo unde marca italiană asamblează Giulietta și noua Giulia, ne prezintă aparent viața din uzină, un inginer fiindu-ne ghid de ocazie pe linia de asamblare. Printre cadrele de atmosferă ale uneia dintre cele mai importante fabrici italiene apare însă o mare surpriză: prima imagine cu Stelvio, SUV-ul pe care Alfa Romeo îl va prezenta în premieră peste câteva luni.

Mașina este camuflată ușor și ne este prezentată "accidental" în timp ce e transportată de roboți, astfel că putem observa o parte frontală care pare împrumutată de la Giulia, cu o grilă masivă dominantă și cu blocuri optice inspirate din cele ale sedanului de segment D care se pregătește de lansare în România în această toamnă.

Foarte interesant este că filmul original a fost șters rapid de pe contul oficial de Youtube al Fiat Chrysler Automobiles și înlocuit cu o versiune în care cadrul cu Stelvio este eliminat.

Noul clip, singurul rămas disponibil online, poate fi văzut mai jos.

Cel mai probabil, noul Alfa Romeo Stelvio va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Los Angeles, care are loc la mijlocul lunii noiembrie. Locul nu este ales întâmplător, Alfa Romeo încercând să le ofere americanilor un semnal puternic legat de importanța pieței americane în viitorul mărcii din Milano.

Comentarii (1)

  • schumi
    Daca tot au scapat 'accidental' o imagine, macar scapau una cu Stelvio QV. Dar probabil ca asta urmeaza...;-)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru