Aceasta e versiunea de serie a noului BMW M1?

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 05.05.2008
Dupa ce a prezentat cu fast M1 Hommage Concept, BMW are o surpriza: ii este oferita deja versiunea de serie!

La doar o saptamana de la prezentarea conceptului BMW M1 Hommage, pe website-urile de specialitate a aparut o imagine cu o asa-zisa versiune de productie a supercarului. Aceasta pare a fi surprinsa intr-un hangar de avioane.

Intr-adevar, este posibil ca BMW sa pregateasca un supercar care sa se ridice la performatele si nivelul impus de rivalii de la Audi prin R8. Desi ar fi bine venita o noua alternativa in aceste segment, trebuie sa fim circumspecti in ceea ce priveste existenta unui asemenea prototip deoarece au trecut doar cateva zile de la concursul de eleganta din 2008 de la Villa d’Este, unde a fost lansata ideea reinvierii modelului legendar BMW din anii ’70.

Din pacate, este foarte posibil ca imaginea pe care v-o prezinta si Automarket sa fie o simpla prelucrare digitala foarte atent creata. Asa-zisa versiune de strada a lui M1 reprezinta, cel mai probabil, o varianta de dimensiuni marite a noului BMW M3, imprumutand multe trasaturi de la acesta. Totusi, nu exludem nici faptul ca imaginea digitala sa aiba ca element de plecare chiar un Audi R8.

Via | Fresh Tarmac

Taguri: Audi, BMW, M1, M3, R8

Comentarii (7)

  • este creata pe calculator (Photoshop) de un anume H0SS Forero doar scrie si pe Fresh Tarmac...
    0 0
  • OVIDIU
    BMW
    My message to BMW can now be put simply - BUILD IT!!!!
    0 0
  • clar photoshop
    se vede clar ca este vb de un R8 modificat si va puteti da seama analizand geamul din spate unde se vede capacul de rezervor specific R8 si partea vopsita specific R8 care nu au fost eliminate complet la prelucrare. Oricum arata destul de interesant!
    0 0
  • frumos
    mi-ar place sa vad asa ceva pe strada, chiar daca acesta este doar un photoshop, pacat ca toti manelistii vor avea unul, vor trece de la z4 la asta
    0 0
  • nosferatu00
    mai conteaza?
    conteaza daca e real sau nu ?e superba masina si in curand v-a circula si pe strazile din romania !!!ptr ca noi suntem romani !!
    0 0
  • Capusha
    foarte frumos
    deci e prea tare si prea frumoasa mashina asta ....sa zicem k au dreptate unii k sa luat dupa R8 si e facut in photoshop dar nu excludeti posibilitatea de a aparea in curand ca un concept BMW si apoi in mashina de serie ...
    0 0
  • leteera
    lex daca ai fi fost la genova ai fi vazuto,asa ca lasa modificarile si crede ca exista
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru