Acord intre GM si Reva pentru productia unei game de modele electrice

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 24.09.2009
General Motors si producatorul de modele electrice Reva au pus la punct o colaborare in urma careia GM va dezvolta masini de acest tip in viitorul apropiat.

Biroul indian al gigantului american General Motors si compania indiana Reva Electric Car au semnat un acord in urma caruia cele doua parti vor dezvolta modele electrice de serie.

"Cele doua companii au inceput de ceva vreme discutiile de fezabilitate pe baza platformelor GM care ar putea sa se preteze la gazduirea tehnologiei electrice si vor anunta detalii despre viitoarele modele in scurt timp", se arata in comunicatul oficial General Motors.

Reva este un producator cunoscut in industria auto, primele sale modele electrice fiind dezvoltate la scara redusa in 2001. Compania a lansat saptamana trecuta, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, doua concepte electrice din care vor deriva in viitorul apropiat tot atatea modele de serie. Primul dintre acestea va fi lansat in Europa la inceputul anului viitor.

via | GM

Comentarii (1)

  • HOTIIIIIIII
    stiu numai sa fure. REVA munceste pentru proiecte, ei vin cu banii si gata.
    nu-i corect!
    GM , pune osul la treaba !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru