Actorul Hugh Jackman a fost ales pentru a juca rolul celebrului Enzo Ferrari într-un film biografic

de Bogdan Mirică, Foto: www.motor1.com
Luni, 20.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Mann, regizorul viitorului film biografic despre viața lui Enzo Ferrari, l-a selectat pe Hugh Jackman pentru a interpreta rolul fondatorului companiei de supercaruri.

Viața lui Enzo Ferrari a suscitat un interes deosebit pentru fanii Scuderiei, dar și pentru lumea cinematografiei. Prin urmare, nu mai miră pe nimeni că în acest moment se lucrează în paralel la două filme diferite despre viața fondatorului Ferrari.

Prima peliculă, cea dedicată Căluțului Cabrat, dar și lui Enzo Ferrari acoperă perioada anilor `40 și `80 și este produs de italianul Gianni Bozzaacchi. Acesta l-a anunțat deja pe Robert de Niro în rolul principal, adică cel al lui Enzo Ferrari. Filmul trebuia să debuteze la finalul anului trecut, dar se pare că vom mai aștepta ceva timp.

A doua peliculă dedicată lui Enzo Ferrari va fi construită de celebrul Michael Mann, un regizor și producător american, care și-a mai pus amprenta asupra unor filme ca Ali, Collateral și Public Enemies.

Pentru rolul lui Enzo, Mann îl selectase anul trecut pe Christian Bale, și el un actor extrem de cunoscut la Hollywood, celebru pentru filme ca Empire of the Sun, American Psycho, ultimele filme cu Batman și în Mașinistul.

Acesta din urmă, lansat în anul 2004, l-a obligat pe Bale să piardă în greutate 28.5 kilograme.

Urmareste Automarket
Tocmai această capacitate de a se transforma îl recomanda pe Bale și pentru rolul lui Enzo Ferrari, unde trebuia să ia mult în greutate într-o perioadă foarte scurt. Bale a bătut însă în retragere și a declarat că se teme de implicațiile medicale pe care le-ar putea avea un asemenea proces de îngrășare de-a lungul filmărilor.

Prin urmare, Mann a trebuit să își îndrepte atenția asupra unui alt actor celebru de la Hollywood.

De această dată se pare că l-a ales pe asutralianul Hugh Jackman, devenit celebru după ce l-a jucat pe Wolverine în filmele din seria X-Men. El va fi completat pe platourile de filmare de actrița Noomi Rapace, care o va portretiza pe soția lui Enzo Ferrari, Linda.

Acțiunea filmului se va desfășura în anul 1957, imediat după un accident petrecut la cursa de la Mille Miglia, unde o mașină Ferrari a intrat în mulțime și a ucis 10 spectatori.

Comentarii (8)

  • unsirb
    Asta e, daca Mesüt Özil nu a intrat inca in cinematografie... :D
    17 1
  • O sa il vedem pe Enzo Ferrari intruchipat in Wolverine!
    5 0
  • trebuia totusi intrebat si Mesüt Özil
    4 0
  • Aveti dreptate ! Mesüt Özil merita sa joace rolul...
    4 2
  • Cred ca nu se va mai face niciodata vreun film in care asemanarea dintre actori si eroii pe care acestia ii intruchipeaza sa fie mai izbitoare ca in "Rush" .... Nu stiu cat este meritul regizorilor si cat al machiorilor insa, repet, asemanarile dintre Chris Hemsworth si James Hunt, pe de-o parte, respectiv Daniel Brühl si Niki Lauda oe de alta sunt o realizare remarcabila ...
    1 0
  • Stiu cine a fost Ferrari, stiu si cine e Hugh Jackman dar cine, pana mea, e Mesut Ozul?

    Adica da-o naibii...nu mai bine era propus si regizor, scenarist si executive producer? Ca doar e cel mai potrivit... are flerul unui producator, penita unui scenarist , la regie daca poti regiza un fault ce mare lucru sa imiti ca stii ce se intampla cu actorii (?) si are ochii lui Enzo, deci e perfect.

    merita sa joace rolul, clar...da' l-au sapat arbitrii.

    PS. si sa nu tii cont, frate, ca a a vut macar 2 Ferrari in garaj?
    0 0
  • Nu știu cum l-au ales pe Wolverine, dar dacă Jackman are față de Enzo Ferrari, io mi-s Scufița Verde.
    1 0
  • Am avut si noi un roman celebru care semana cu Enzo....si anume Faramita Lambru.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru