Actualizare de soft: Tesla a lansat modul de accelerație “Chill” pentru Model S și Model X

de Petre Barac
Duminica, 05.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a lansat în acest weekend o actualizare de soft pentru mașinile sale, ce cuprinde și o nouă funcție de accelerare “Chill”.

Elon Musk a prezentat două noutăți la nivel de soft pentru mașinile sale electrice. Din acest weekend, clienții Tesla care și-au cumpărat un Model S sau un Model X beneficiază de un nou mod de accelerație “Chill”.

“Acum puteți să alegeți între două variante de accelerație: Chill și Standard. Funcția Chill determină o accelerație graduală, ideală pentru cei care preferă un stil de condus mai liniștit”, se arată în descrierea update-ului de la Tesla.

Schimbarea este una destul de importantă, dacă ne gândim că Tesla avea până acum “Sport” și “Ludicrous” ca variante de accelerație.

A doua noutate de la Tesla a avut în vedere o “ieșire mai ușoară din mașină” pentru clienții companiei.

Astfel, când mașina este parcată și oprită, volanul și scaunul sunt ajustate pentru ca șoferul să iasă cât mai ușor. Când acesta se întoarce în mașină, volanul și scaunul revin la poziția inițială după ce șoferul apasă pedala de frână.

Noile funcții de la Tesla vin după ce compania s-a concentrat în ultima vreme pe dezvoltarea funcției Autopilot.

Luna trecută, un alt update al companiei americane a avut în vedere controlul temperaturii în habitaclu atunci când mașina este parcată pentru o perioadă mai lungă de timp.

Via Electrek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru