Adio, cabluri! Audi lansează o carcasă cu încărcare wireless pentru iPhone 6 şi iPhone 6S

de Daniel Popescu
Miercuri, 17.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a lansat o carcasă cu încărcare wireless pentru iPhone 6 şi iPhone 6S care costă circa 40 de euro şi este disponibilă împreună cu pachetul Audi Phone Box.

Constructorii auto continuă să-şi diversifice gamă de accesorii prin care obţin venituri importante, iar cei mai mulţi dintre ei pun accent pe produse care au legătură cu gadgeturile.

În calitate de producător premium, Audi face un nou pas în această direcţie şi lansează o carcasă specială compatibilă cu smartphone-urile iPhone 6 şi iPhone 6S realizate de Apple. Principalul avantaj este că noua carcasă are funcţie de încărcare wireless prin intermediul sistemul Qi, astfel că telefonul poate fi încărcat prin simpla aşezare a acestuia pe consola centrală.

Urmareste Automarket
Prin această metodă, nu mai ai nevoie de cablul furnizat de Apple pentru a încărca smartphone-ul în timp ce conduci.
În plus, carcasa poate fi folosită şi împreună cu orice alt suport pentru încărcare wireless Qi, nu numai în maşină.

Carcasa este realizată dintr-un plastic "robust şi rezistent" care în acelaşi timp protejează telefonul de lovituri uşoare şi zgârieturi, însă camera, difuzoarele, senzorii şi jack-ul de 3.5 mm pentru căşti nu au fost acoperite.

Noua carcasă poate fi achiziţionata pentru 35 de lire sterline, echivalentul a circa 40 de euro, în cadrul pachetului Audi Phone Box care valorează 325 de lire sterline, echibvalentul a aproximativ 375 de euro.

Via Carscoops

Comentarii (2)

  • Marius
    Carcasa exista de cativa ani dar chiar si asa e bine ca Audi a produs o astfel de carcasa pentru ca era singurul lucru care le lipsea;)
    https://www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=carcasa+wireless+iphone
    5 1
  • Si ce e nou?

    http://www.autoblog.com/2012/04/09/chrysler-introducing-industrys-first-wireless-charging-mat-in/

    Asta era in 2012 pe Dodge Dart...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru