Agresivitate pentru Nissan GT-R de la Arios

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 08.05.2008
Tunerii japonezi de la Arios au lansat un bodykit din fibra de carbon pentru noul Nissan GT-R.

Esential

4998 de euro costa pachetul dezvoltat de Arios pentru Nissan GT-R.

Inca de la lansarea oficiala din toamna anului trecut, Nissan GT-R s-a bucurat de o mare apreciere din partea publicului. Casele de tuning au inceput atunci sa profite de pe urma performantelor si a look-ului atragator, reusind sa modifice supercarul in ciuda reticentei pe care a manifestat-o Nissan fata de tuningul GT-R-ului.

De aceasta data supercarul japonez a incaput pe mana tunerilor japonezi de la Arios care nu s-au atins de motor preferand sa se rezume doar la aspectul exterior. Arios a dezvoltat astfel un bodykit creat in intregime din fibra de carbon, care modifica radical look-ul exterior.

Nissan GT-R devine mai agresiv si mai sportiv multumita buzei spoilerului fata, capotei inlocuite si a pragurilor laterale noi, toate din fibra de carbon.

Arios intentioneaza ca in viitorul foarte apropiat sa completeze pachetul pentru Nissan GT-R cu un spoiler posterior si un eleron montat pe portbagaj, tot din fibra de carbon. Pentru aceste accesorii noi, clientii Arios vor fi nevoiti sa scoata din buzunar 4998 de dolari.

via | WorldCarFans

Taguri: Arios, GT-R, Nissa

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru