Ai masina americana, mananci la jumatate de pret

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.01.2009
Un restaurant american sprijina, in masura posibilitatilor sale, clientii loiali celor trei branduri americane: mancare la jumatate de pret.

Isteria crizei economice a dus la promotii oarecum ciudate in restaurantele din Detroit. Cel mai concludent exemplu ni-l ofera Tribute Restaurant care a anuntat ca toti clientii care lucreaza pentru Chrysler sau sunt proprietarii unui asemenea model vor primi o reducere de 50% in perioada 11-17 ianuarie.

Reducerea nu se aplica insa numai celor care au lucrat sau conduc un Chrysler. Inainte de aceasta promotie, mai exact in perioada 4-10 ianuarie, toti cei care calca pragul restaurantului Tribute si detin un model Ford beneficiaza de aceeasi reducere. Sefii restaurantului nu i-au uitat nici pe cei de la GM, care au propria lor saptamana rezervata in intervalul 18-24 ianuarie.

Si pentru ca luna sa se incheie bine pentru toti posesorii de masini americane, restaurantul le-a rezervat acestora ultima saptamana, 24-31 ianuarie, perioada in care chiar si dealerii si furnizorii pot manca la jumatate de pret.

Promotia se aplica cinelor din intreaga saptamana si tuturor meselor de duminica.

Se pare ca restaurantul a inceput deja sa fie asaltat cu rezervari.

via | Autoblog

Comentarii (2)

  • PROMO
    Pai si romanii nu se gandesc la nimik , tre sa fie vreun propietar de bodega care sa dea >SANIUTA> la juma de pret daca am logan!! lolll
    0 0
  • marius
    in romania nu se face mai nimic in afara de hotii si lucruri ilegale,ar trebui sa fie invers ai logan=mancare mai scumpa si proasta.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru