Ai noștri primesc Renault Kadjar, ai lor primesc Nissan Leaf: fiecare englez medaliat cu aur primește o mașină electrică

de Bogdan Mirică
Joi, 28.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În Marea Britanie, fiecare medaliat cu aur la Olimpiada de la Rio va primi din partea Nissan un exemplar Leaf auriu.

Se pare că nu doar atleții români vor fi răsplătiți cu mașini dacă reușesc să obțină medalii la Olimpiada de la Rio. Și în Marea Britanie se folosește aceeași modalitate de motivare. Nissan a anunțat că va oferi fiecărui atlet care aduce acasă o medalie de aur, câte un exemplar al celei mai populare mașini electrice din lume.

O flotă de Nissan Leaf așteaptă medaliații cu aur și, pentru a sublinia caracterul exclusivist, fiecare exemplar va fi vopsit în auriu. Sunt 16 mașini care își așteaptă proprietarii, întrucât Nissan susține zece atleți la Olimpiadă și alți șase la Jocurile Paralimpice.

Mașina oficială a fost prezentată de Chris Hoy, unul dintre cei mai emblematici atleți britanici, cu șase medalii de aur și una de argint. Există și un mic amănunt de care medaliații trebuie să țină cont: indiferent de câte podiumuri vor câștiga, vor primi o singură mașină.

Esential 16 medaliați cu aur vor primi câte un Nissan Leaf auriu.
Pe lângă vopseaua aurie, exemplarele Nissan Leaf vor fi imprimate cu inscripția ”Rio 2016 Gold Medalist” pe capotă, pe laterale și chiar pe spoilerul spate.
În acest fel, cei care observă mașina în trafic vor ști că la volan se află un sportiv înnobilat la Rio.

Vă reamintim că toţi sportivii români care vor obţine medalii la Olimpiada de la Rio vor fi recompensaţi de Renault cu câte o maşină din ediţia specială Olimpic. Astfel, cei care obţin medalii de aur vor primi Renault Kadjar, cei care se întorc cu o medalie de argint vor intra în posesia unui Captur, iar cei care câştigă medalii de bronz vor primi din partea constructorului francez un Clio.

Comentarii (1)

  • Nu este ilegal sa conduci oglinda asta pe drumurile publice?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru