Al treilea model Tesla va fi prezentat în martie 2016. Elon Musk: "Nu vom oferi încă toate detaliile"

de Mircea Meşter
Miercuri, 03.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla Model 3, viitor concurent electric în segmentul domuniat de BMW Seria 3, Audi A4 și Mercedes C-Klasse, va fi dezvăluit parțial în martie. Totuși, pentru că proiectul nu e finalizat, multe detalii vor rămâne necunoscute.

Mult-așteptate dezvăluire din luna martie a lui Tesla Model 3, viitorul sedan electric de segment mediu pe care compania americană condusă de Elon Musk îl pregătește de lansarea pe piață în cursul anului 2017, va fi de fapt o prezentare parțială a modelului. Motivul este unul legat de faptul că mașina se află încă în dezvoltare, ceea ce înseamnă că designul nu va fi 100% finalizat până în luna martie.

Tesla Motors a trecut printr-un episod asemănător și în momentul prezentării SUV-ului Model X, eveniment care a fost în prima fază amânat, iar apoi transformat într-o prezentare atipică din cauza faptului că modelul nu era încă finalizat. 

"Primele fotografii ale lui Model 3 vor fi publicate la finalul lunii martie. Dar nu vom dezvălui toate detaliile decât ceva mai târziu, când Model 3 se va apropia de momentul startului versiunii de producție", a declarat Elon Musk ieri, în cadrul unui eveniment care a avut loc în Franța. 

Tesla Model 3 va fi cel de-al treilea membru al familiei actuale Tesla Motors, după Model S și Model X.

Dimensiunile sale se vor apropia de cele ale modelelor germane din tripleta de aur a segmentului mediu, BMW Seria 3 - Audi A4 - Mercedes Clasa C, însă prețurile și performanțele oferite de motorul electric și de diferitele pachete de baterii sunt încă necunoscute.

Comentarii (2)

  • qwerty
    Al patrulea model...
    Roadster
    Model S
    Model X
    Model 3
    3 2
  • al 3 lea

    http://electrek.co/2016/01/30/tesla-not-showing-everything-about-the-model-3/
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru