Alain Prost: "Duster va avea foarte mare succes in Franta"

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 17.02.2010
Cvadruplul campion mondial de Formula 1 care a concurat in Trofeul Andros pentru Dacia considera ca noul SUV al constructorului roman va fi un succes pe pietele din Vest.

Alain Prost sustine ca Duster, SUV-ul pe care il pregateste Dacia pentru Salonul Auto de la Geneva, va reprezenta un succes de piata in Franta, acolo unde imaginea marcii romanesti a crescut enorm in ultima perioada. Nu am testat noul Duster, dar urmeaza s-o fac in urmatoarele saptamani. Cred ca va avea foarte mare succes in Franta. Desi brandul Dacia nu a fost unul foarte cunoscut pana acum, situatia s-a schimbat in ultima perioada, ne-a spus Prost intr-un interviu acordat Automarket.ro la ultima etapa a competitiei franceze.

Alain Prost a participat in editia 2009/2010 a Trofeului Andros la bordul unui Dacia Duster de competitie, reusind sa termine pe locul al doilea la general, dupa Jean-Philippe Dayraut, care a concurat pe o Skoda Fabia. Prost sustine insa ca a inceput discutiile cu Renault si Dacia pentru a reprezenta marca romaneasca si in urmatoarea editie a celei mai cunoscute competitii europene care are loc pe circuite acoperite cu gheata. "A fost o oportunitate pentru mine sa fac echipa cu dacia si sa incepem un proiect nou, cu un brand nou.

A fost foarte important sa avem o expunere buna. Vorbim deja despre sezonul viitor. Obiectivul este sa castigam titlul", spune pilotul francez.

Conform declaratiilor lui Alain Prost, sansele ca un roman sa intre in competitie alaturi de el in echipa Dacia in sezonul urmator exista, insa sunt destul de mici. Totul este deschis, insa este dificil sa gasesti un nou pilot care sa aiba experienta pe un astfel de circuit. Fara experienta este foarte greu, dar totul este deschis. Nici eu nu aveam stilul potrivit pentru a fi competitiv pe gheata in prima faza, deoarece eu pilotam ceva mai precis, in stilul circuit. Nu eram bun la asa ceva, dar am luat-o ca pe o provocare, incheie cunoscutul pilot francez.

 

Comentarii (6)

  • Prost ,prost dar cred ca stie el ceva vorba aia "gura pacatosului adevar graieste.Doamne Ajuta!
    9 2
  • prost
    ce poza "prost dacia" poate se gandesc si la un model sau o varianta :"dacia duster by prost" :)
    1 7
  • Hahah
    Foarte amuzante primele 2 comenturi. Fiind foarte bine dispus am sa atrag atentia asupra pozei 3....CONDUCE O FEMEIE :)))) S-a dus cu duster-ul nostru
    5 1
  • BOGDAN
    Un pic de reclama.
    Cum ziceam si in subiect un pic de reclama, sa "ii pregateasca terenul " ca si cu masina anului 2010 anuntata din 2009 etc.
    1 0
  • COCALARU SEF
    Mesaj catre cocalari
    Mai fratilor, imi pare bine ca scrieti in continuare bazaconii in loc sa faceti comentarii. Problemele sunt urmatoarele:
    -DACIA este firma sub-sidiara Renault
    -Totul la DACIA este gandit de francezi (nu ca romanii ar fi
    fraieri, dar nu au voie decat sa faca manopera)
    -Nu avem piloti de competitii pentru ca acest sport e prea scump si economia noastra nu isi permite asa ceva. Ce mai avem e de suprafata, piloti fara stralucire si fara suport tehnic si financiar in spate. Daca s-ar face o selectionare s-ar putea sa constatam ca totusi avem baieti de perspectiva (nu idiotii care se dau vitezisti pe soselele noastre si nu cunosc reguli elementare de condus (mecanica/masina in principiu)
    -DUSTER e masina economicoasa, cred ca se va descurca
    bine pe terenuri accidentate (pentru cine are nevoie) fara a
    emite pretentii de masina pentru terenuri foarte grele. Pentru cine merge la tara, la peste, la munte sau aiurea in excursii dar
    merge si la oras va fi o masina acceptabila si accesibila. Pentru aceleasi dimensiuni dar performante mai bune si confort evident superior (Tiguan, Qashqai, RAV 4, etc.) dai cel putin 12.000 euro in plus. Si asta se simte!!!
    -Ma simt jenat cand francezii vobesc de marca DACIA (aceeasi masina e produsa si in alte tari sub alte denumiri) de parca ne-ar face un favor dar...asta e situatia. E fac aceasta masina.
    2 5
  • iulian
    buna
    Un inceput bunisor dar sunt dezamagit ca o credeam mai mare ,asa o face pozele dar urmarind cu atentie ramai !!!! vream sa-mi iau si eu una dar........mai trece 5ani pana trebuie sa o faca si atunci iar este demodata cu vreo 6ani... asi vrea sa aiba o gandire cei de la cond dacia cu vreo 10 ani in fata rivalilor auto ca sa aiba piata.
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru