Albul e din nou la moda cu 680 de cai sub capota

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 15.05.2009
Casa de tuning Winner Rennsporttechnik Solingen a modificat un Porsche 911 GT2 de sub capota caruia a reusit sa stoarca 680 de cai putere si 890 Nm.

Pentru cei care au deja in garaj un Porsche 911 GT2, tunerii de la Winner Rennsporttechnik Solingen au pus la punct un kit de 29.800 de euro, capabil sa transforme modelul german intr-un supercar cu acte in regula.

Specialistii germani au modificat supraalimentatoarele , au inlocuit sistemul de evacuare cu unul sportiv si au recalibrat sistemul ECU pentru a obtine in final o putere totala de 680 de cai, cu 150 de cai mai mult decat versiunea standard. Cuplul motor a crescut si el pana la impresionanta valoare de 870 Nm.

Pentru a exploata si mai bine resursele motorului, tunerii WRS au inlocuit ambreiajul cu unul mai performant, astfel incat performantele cresc imbucurator: sprintul de la 0 la 100 de km/h se realizeaza in 3.4 secunde, de la 0 la 200 de km/h in 9.78 secunde si de la 0 la 300 de km/h in doar 25.8 secunde. Exemplarul modificat de WRS reuseste sa atinga o viteza maxima de 356 km/h.

Pentru a completa aportul de putere WRS a echipat modelul german cu o suspensie noua dar si cu un set de jante Sportec din aliaj, cu dimensiuni de 20 de inch, care gazduiesc anvelope Dunlop de 235/20 pe fata si 325/25 pe spate.

Fibra de carbon nu putea lipsi nici ea, oglinzile si eleronul fiind inlocuite cu accesorii din acest material usor.

via | Zercustoms

Comentarii (3)

  • O mica greseala
    In titlu scrie ca masina are un cuplu de 890nm.
    Dumneavoastra ati scris: "Cuplul motor a crescut si el pana la impresionanta valoare de 870 Nm."

    Undeva a-ti scris gresit, ori in titlul, ori in text.
    2 0
  • george
    Da e opera de arta nu zic nimic, dar pe siteul vostru vad numai referinte la modelel germane restu nu mai exista cum ar fi Renault sau o gama mai larga a masinilor japoneze,americane...sau restu nu sunt masini??!!
    2 1
  • Ungaro_
    Porsche masina sport de vis ! ferrariul e varza !!!
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru