Album aniversar Ferrari 60 de ani

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 07.01.2008
Ferrari le-a pregatit fanilor o ultima surpriza legata de aniversarea a 60 de ani de existenta: un album de 1686 de euro.

Esential

1686 de euro costa albumul aniversar Ferrari.
1947 este numarul maxim de exemplare care vor fi produse. Cifra corespunde cu anul infiintarii Ferrari.

Ultima creatie Ferrari legata de 2007, anul in care Scuderia italiana a implinit 60 de ani, este un album special care recapituleaza cele mai importante momente ale istoriei constructorului din Peninsula.

Albumul consta in 60 de iconite metalice care infatiseaza, fiecare, momentul de glorie a Calutului Cabrat in fiecare dintre cei 60 de ani de viata ai marcii. Acestea sunt dispuse pe un suport din lemn acoperit cu metase rosie, fiind acompaniate de asemenea de logotipul Ferrari montat pe fiecare dintre masinile produse la Maranello.

Pretul albumului - 1686 de euro - ar putea parea unul enorm, insa faptul ca va fi produs intr-o editie limitata de 1947 de exemplare va aduce cu siguranta o multime de admiratori ai marcii care se vor inscrie in cursa pentru achizitionarea unui album. Acesta va intra in vanzare in magazinul online Ferrari incepand cu 10 ianuarie.

Sursa: Leblogauto 

Taguri: Ferrari

Comentarii (6)

  • ovidiu
    greseala
    compania ferrari a fost infiintata in 1947 nu in 1957
    0 0
  • corectie
    "In 1929 Enzo Ferrari founded Scuderia Ferrari, in viale Trento e Trieste in Modena, with the purpose of helping members compete in motor races" -> echipa de racing
    "The first Ferrari road car was the 1947 125 Sport, powered by a 1.5 L V12 engine" -> prima masina...poate la asta se refera numarul de mai sus
    0 0
  • literati
    Pentru cultura generala: in '29 Enzo Ferrari a inceput sa lucreze prin intermediul Scuderia Ferrari pentru a-siajuta echipa de concur.
    Enzo Ferrari nu avea puterea financiara la timpul respectiv pentru a lansa in piata produs Ferrari si a colaborat cu Alfa Rmeo pana in 1939. In '40 a concurat la Mille Miglia si nu pe Ferrari pentru ca era in potriva clauzelor contractuale. Abia in 1947, a fost lansat primul model Ferrari, cunoscut sub numele de brand Ferrari si anume: modelul 125 Sport care la doua saptamani a si cstigat primul sau Grand Prix la Roma.

    Stimati domni
    0 0
  • dum dum
    eu nush unde vedeti voi 1957 :))
    0 0
  • Freeman
    Super!
    Pretul albumului - 1686 de euro - daca-l cumperi si-l revinzi peste 6 luni deja poti cere 2500 de euro sau poate chiar mai mult...oricum eu zic ca e cam dificil sa-l cumperi...mai ales daca sunt limitate....dar cine stie ;)
    0 0
  • florin_cars
    pt BRZ
    a fost initial 1957 :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru