Alege un logo pentru Alfa Romeo Mi.To!

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 21.03.2008
Alfa Romeo a lansat un nou concurs care urmareste alegerea unui nou logo pentru proaspat lansatul model Mi.To.

Dupa esecul concursului de botezare a noului model Mi.To, Alfa Romeo revine in atentia fanilor sai cu o noua competitie. De aceasta data, constructorul italian le cere fanilor sa aleaga un logo pentru noul Mi.To, incercand astfel sa-si spele pacatele vechiului concurs.

Noua provocare lansata de Alfa are scopul de a alege unul din cele 7 logouri pregatite pentru Mi.To cu ajutorul publicului. In acest moment, potrivit sondajului regasit pe site-ul oficial, clasamentul este foarte strans, parerile publicului fiind impartite.

Data limita, pana la care concurentii pot vota logo-ul favorit este 4 aprilie, castigatorul urmand sa primeasca drept premiu noul model MiTo in vara acestui an, cand masina va debuta in showroom-uri.

In luna septembrie a anului trecut, Alfa Romeo lansa un concurs pe un site dedicat, care urmarea alegerea unui nume pentru viitorul model de clasa B. In urma voturilor exprimate de public, Furiosa a fost numele ales oficial sa fie purtat de viitorul model Alfa. Pentru ca existau insa conotatii nepotrivite, constructorul italian a fost nevoit sa renunte la numele ales de public si sa recunoasca ca concursul a fost practic un esec.

Taguri: Alfa Romeo, Mi.To

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru