Alfa Fest, întrunirea anuală a pasionaților mărcii italiene, a adunat 100 de mașini pe Transfăgărșan

de Sebastian Toma
Marti, 16.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fanii Alfa Romeo din România au organizat în weekend cea de-a zecea întrunire națională. Peste 100 de mașini au participat la Alfa Fest 2015, derulat la Sibiu.

Alfa Club România, asociația posesorilor de automobile Alfa Romeo, a organizat în weekend-ul trecut ediția aniversară a întâlnirii sale, Alfa Fest. Fanii modelelor mărcii din Milano s-au întâlnit în Sibiu, unde au consumat cea de-a zecea ediție a întâlnirii lor. Peste 200 de persoane au participat la acest eveniment, care a adus oaspeți din toate colțurile țării și chiar din străinătate, Alfa Fest 2015 având în total peste 100 de mașini înscrise. Toate acestea au format o coloană pe Transfăgărășan, care a avut privilegiul de a parcurge în regim de circulație restricționată traseul numit de Top Gear "Cel mai frumos drum din lume".

Ediția 2015 a Alfa Fest a avut musafiri din Germania, Polonia, Belgia, Croația, Bulgaria și Serbia, asociația Alfa Club considerându-se un promotor al turismului românesc. Alfa Club este un forum cu peste 7.000 de membri, vechi de peste zece ani, timp în care au acumulat peste 8.000 de subiecte discutate. În anii trecuți, Alfa Fest a adunat posesori din Grecia, Bulgaria, Serbia, Ungaria și Slovenia.

Reportaj: În căutarea fotografiei perfecte pe Transfăgărășan

Peste 200 de persoane au participat la Alfa Fest 2015.

Urmareste Automarket
Pentru că nicio întrunire a posesorilor nu ar fi fost completă fără o expoziție, membrii Alfa Club România și invitații lor au avut permisiunea să-și parcheze vehiculele în Piața Gării din Sibiu, unde trecătorii au avut la dispoziție mai multe ore să le admire mașinile.
La fel ca în fiecare club al posesorilor, Alfa Fest 2015 a reunit modele ale mărcii italienești fabricate în mai multe perioade, de la un Spider din anii '70, până la recentele MiTo și Giulietta.

Exemplarul din imagine este unul dintre cele mai vechi modele Alfa Romeo participante la Alfa Fest 2015.

Tease Alfa Fest 10

Posted by Santos Sfantul on 13 Iunie 2015

Via AlfaClub | Foto: Alfa Club | Video: EvlSantos

Comentarii (9)

  • Foarte frumos, o marca deosebita, sper sa revina la stralucirea de alta data, macar pasionatii Alfa au fost tot timpul la inaltime.
    24 3
  • 1.9TDI
    Tocmai ce am ajuns de pe Transfagarasan cu platforma Crafter. Am dus in service 50 Alfe stricate de la Alfa-Fest :)))))))))
    14 32
  • Normal, un 1.9tdi nu poate fi decat hater
    13 5
  • inexorabil
    Nu prea vorbeşte nimeni despre iubitorii de maşini care, din principiu şi fiindcă aşa vor ei, nu sunt membri ai cluburilor, nu participă la întrunirile acestora şi nici măcar nu comunică între ei sau nu se întâlnesc vreodată.
    Începe să mă enerveze conectarea cuvântului "pasionat" cu apartenenţa neapărată la o organizaţie ad-hoc. Ideologia de grup nu trebuie echivalată cu ideologia însăşi.
    Prin analogie, au existat destui simpatizanţi ai comunismului care au evitat înscrierea în PCR.
    11 7
  • Alexandru Piciorus
    Multumim Automarket pentru articol. Speram ca toti alfistii din Romania sa il citeasca si la anul sa fim cel putin la fel de multi la Alfa Fest!
    5 0
  • Andrei
    Sunt tare incantat de pasionatii marcii cu "TX" la nr. de inmatriculare, in rest nimic de spus, care are o Giulietta, Mito sau stiu eu modele onest cumparate tot respectul via Giorgetto Giugiaro.
    0 2
  • Andrei.P
    Nu stiu daca stiai dar exista masini cu TX si in Bulgaria, si uneori mai si calatoresc la intalniri dastea auto internationale :O
    4 2
  • Andrei
    @P Cu siguranta, in special acele masini ale caror componente ale caroseriei stau cat pe ce sa se desprinda de pe masini, is labartate de km....ori is prea lasate, ori nu au un far, ori arde farul de pe stanga de iti rupe ochii si ala din dreapta ioc...cunosc...nu e nevoie de explicatii cu "intalniri dastea auto internationale"
    0 1
  • Andrei.P
    Eu iti ziceam doar ca cele din pozele de la fest chiar apartin unor bulgari :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru