Alfa ne arata asemanarile dintre Mi.To si 8C

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 12.05.2008
Alfa Romeo Mi.To isi trage sevele din sportiva de clasa 8C Competizione. Imaginile publicate de italieni subliniaza acest lucru.

Toti cei care au ridicat vocea la vederea primelor fotografii cu noul model de clasa mica al celor de la Alfa Romeo, Mi.To, sunt contrazisi prin fapte de casa de productie italiana.

Mi.To este ultimul model Alfa de segment B, primul de acest tip oferit de italieni din 1983 incoace, ultima aparitie Alfa in segment fiind modelul Alfasud. In aceste conditii, italienii isi doresc ca publicul sa constientizeze faptul ca Mi.To si 8C Competizione, sportiva de clasa din gama, se indrudesc, astfel ca au publicat o serie de fotografii in care cele doua modele sunt puse fata in fata, fata in spate, spate in spate si asa mai departe. Concluzie: Mi.To este un 8C Competizione intrat la apa, liniile comune fiind evidente chiar si pentru un neinitiat. Ca

o paranteza, acestea sunt primele fotografii oficiale ale lui Mi.To dupa publicarea primului set de imagini de acest tip, acum o luna de zile. Nu trebuie pierduta imaginea cu interiorul lui Mi.To, prima de acest tip prezentata publicului.

via | Alfa Romeo 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru