Alfa Romeo face 8C Competizione GTA

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 26.06.2008
Luca de Meo, CEO Alfa Romeo, vrea sa ca marca italiana sa produca 100 de exemplare 8C Competizione GTA.

Esential

100 de exemplare ale modelului 8C Competizione GTA ar urma sa fie produse.

Cel mai exclusivist model Alfa Romeo al momentului este 8C Competizione, supercar construit in doar 500 de unitati.

Inginerii Alfa Romeo ridica stacheta si anunta o versiune de performanta a supercarului 8C Competizione. Proiectul are mari sanse sa primeasca unda veerde deoarece reprezinta ambitia tanarului CEO Alfa Romeo, Luca de Meo.

Unul dintre cei mai apreciati oameni daflati in copnducerea Grupului Fiat, Luca de Meo sustine realizarea a 100 de exemplare ale modelului 8C Competizione GTA.

Alfa Romeo a confirmat in aceasta saptamana producerea unei versiuni GTA de 230 CP a noului model Mi.To. Alfa Roemo 8C Competizione GTA ar urma sa aiba o caroserie mai usoara si o putere sporita a motorului V8 de 450 CP.

Via | Leftlane  

Comentarii (4)

  • fenomenala
    Am avut ocazia sa vad unul pe micutele strazi din Torino, era in teste anul trecut, mascat cu o sumedenie de dungi. E superb, lipit de asfalt, cum ii sta bine unui supercar, iar soundul evacuarii este acelas cu al unui Ferrari sau al unei masini de curse GT3. Fenomenala masina, italienii sunt maestrii in design, iar dupa parerea mea, asta cantareate poate mai mult decat functionalitatea aproape perfecta a masinilor germane.
    0 0
  • chris_kssy
    este intr-adevar o masina superba din toate punctele de vedere...italienii astia parca sunt zei in lumea auto...senzational
    0 0
  • e faina masina da aveti mai mare grija la ortografie ;) si e vorba de 100 sau 500 de exemplare?
    0 0
  • emporio
    mai baieti......
    masina este frumoasa..dar nu va mai minunati atita...italienii fac si dreg ....este obisnuit la ei sa apara asa ceva ptr ca au cele mai bune scoli de design....asta este normalitatea la italieni DESIGN foarte bun....restul...contributia celorlalti din lumea asta mare...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru