Alfa Romeo Fastback, viziunea unui designer american pentru 2017

De Iulian Cazacu
Publicat Duminica, 24.01.2010
Jacob McMurry a incercat sa-si imagineze cum vor arata viitoarele modele Alfa Romeo, desenand o berlina pentru 2017.

Jacob McMurry si-a imaginat viitorul estetic al modelelor Alfa Romeo, desenand Alfa Romeo Fastback 2017, o berlina din clasa executive, cu plafon de sticla si panouri laterale care isi pot schimba gradul de transparenta.

Americanul spune ca a fost inspirat de designul masinilor de competitie ale anilor '30, dar si de celebrul carnaval de la Venetia. McMurry s-a gandit si la partea tehnica a lui Fastback si a propus un motor V8 alimentat cu motorina sau, optional, cu biodiesel si cu tractiune asigurata de puntea spate.

Yanko Design, cei care au promovat proiectul lui Murray, spera ca designul modelelor Alfa Romeo care vor fi comercializate in America de Nord sa fie asemanator cu cel al lui Fastback 2017.

via | autosblog.fr

Comentarii (3)

  • interesanta viziunea unui design asimetric incercat shi de bmw (la un concept evident)
    4 2
  • schumi
    Linii interesante...
    Unele linii ale schitelor sunt chiar super interesante. AR putea fi incorporate cu succes in designul viitoarelor modele.
    3 2
  • gama de model
    Alfa si Lancia au o mare problema: varietatea gamei de modele. Poate dupa preluarea Chysler fac si ei ceva in sensul asta... Personal, apreciez in mod deosebit plansa 8 - un concurent Alfa pentru CLS sau Seria 5GT ar fi o stire de senzatie...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru