Alfa Romeo Giulia coupe: modelul producătorului italian ar putea debuta la final de an cu un sistem hibrid de peste 640 CP

de Cornel Șocariciu
Joi, 05.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În scurt timp am putea vedea un coupe derivat din actualul Alfa Romeo Giulia. Surse apropiate companiei spun că debutul este programat pentru acest final de an. În plus, italienii dezvoltă și un sistem hibrid de peste 640 CP.

Surse apropiate constructorului Alfa Romeo susțin că italienii au demarat proiectul Giulia coupe. Conform informațiilor, coupe-ul va debuta la finalul acestui an, iar vânzările vor începe în prima parte a lui 2019.

Până în acest moment, Alfa Romeo încă nu a pregătit un nume pentru coupe-ul Giulia, însă zvonurile spun că italienii îl vor boteza "Sprint".

În același timp, informațiile apărute la nivel internațional spun că italienii vor veni și cu modificări în dreptul sistemelor de propulsie. Astfel, am putea vedea un sistem hibrid care va beneficia de o tehnologie derivată din cea utilizată pe monoposturile de Formula 1.

În prezent, propulsorul de 2.0 litri turbo produce 280 de cai putere, în timp ce unitatea V6 de 2.9 litri oferă 510 CP. Prin introducerea sistemului hibrid, varianta echipată cu motorul cu patru cilindri ar urma să ofere aproape 350 CP, în timp ce versiunea propulsată de unitatea V6 va trece de 640 de cai putere.

Via | Autocar

Comentarii (1)

  • schumi
    N-ar fi rau sa vedem Giulia Sprint la evenimentul Alfa Romeo Passione, organizat in Elvetia pe 22 Septembrie, la Hinwil, langa Zurich.
    15 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru