Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde va avea o viteză maximă de 321 km/h

de Bogdan Mirică
Vineri, 10.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo Giulia va avea și o versiune de performanță, botezată Quadrifoglio Verde. Ea se va bate cu BMW M3 și va putea garanta o viteză maximă de 321 km/h.

Urmareste Automarket
Sfârșitul lunii iunie a marcat un moment istoric pentru Alfa Romeo, constructorul italian dezvăluind propunerea sa pentru segmentul mediu premium: Giulia.

OFICIAL: Alfa Romeo Giulia e aici

Modelul își propune să fure din clienții lui BMW Seria 3, Audi A4 și Mercedes Clasa C și chiar să atragă fanii mașinilor sportive cu versiunea de performanță Quadrifoglio Verde.

Aceasta din urmă promite 510 cai putere și performanțe demne de invidiat. Alfa Romeo a anunțat deja că Giulia Quadrifoglio Verde va reuși să sprinteze de la 0 la 100 de km/h în doar 3.9 secunde, însă a ținut sub secret viteza maximă la care va putea ajunge sedanul.

Esential 321 de km/h va fi viteza maximă oferită de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde.
Publicația italiană Al Volante a reușit să afle însă că Giulia Quadrifoglio Verde va depăși cu mult rivalii germani. În cadrul unor ultime teste de viteză desfășurate pe circuitul de teste de la Nardo, modelul italian a reușit să atingă o viteză maximă de 321 de km/h.

De asemenea, italienii au testat urmașul lui 159 și pe celebrul circuit de la Nurburgring, iar un timp oficial urmează a fi făcut public.

Comentarii (8)

  • Mihnea
    Masina se numeste Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, fara Verde.
    8 8
  • Nu sunt mare fan germane, dar dacă e să fim obiectivi, cele din triadă au viteza maximă limitată electronic la 250 km/h, că ar putea și ele scoate peste 300 km/h. Și chiar o fac dacă renunți la limitare (auzisem că se poate).
    24 6
  • scrambler
    Foarte frumoasa masina asta!
    13 4
  • @ Moldovean

    La nemti se poate dar contra cost... Alfa Romeo ar putea sa profite nelimitand masinile (ca si Jaguar) din motive de marketing... e ca la telefoane mobile, profanii cumpara dupa cifre... iar cifrele spun ca M3 prinde 250 iar Giulia asta 321...

    PS imi place ca au renuntat la denumirea GTA pt mai vechiul si mai ”suavul” Quadrifoglio Verde
    13 1
  • si inca ceva... nu stiu daca se poate dar ar trebui sa existe ”derogari” pt a purta numar de inmatriculare doar in spate (ca la motociclete)... la masina asta ca si la alte automobile sport practic slutesti masina punand un numar de inmatriculare ”scofalcit” sau atasat intr-o parte...
    14 3
  • cristi
    tot in spatele celor trei o sa fie BMW M Mercedes AMG si Audi S nu are nimeni sanse
    5 26
  • irina logan
    am vazut-o cu ceva timp in urma pe Quattroroute, poate nu va dati seama inca dar e o masina foarte frumoasa, iar motoarele italiene sunt intradevar bune, cand se vrea acest lucru le simti cu adevarat, au ei (italienii) cusururile lor in materie de automobile, i-adevarat, si chiar imi pare rau de ei, si tine de felul lor si de stilul lor de a lucra, dar altfel ei au automobilul in sange
    Dupa mine unul din cele mai bune automobile ar putea fi unul gandit de italieni, motorul si partea de design ext/int, dar produs de germani
    2 1
  • @dany ar fi interesant, dar te va opri politia de 10 ori pe saptamana. De cate ori te vede unu fara placuta in fata, te opreste. Ei nu stiu ca ai derogare.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru