Alfa Romeo Giulietta primeşte o ediţie specială, dedicată peliculei „Fast and Furious” 6

de Bogdan Mirică
Joi, 16.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a anunţat că va sărbători debutul actualei Giulietta în pelicula fast and Furious cu o ediţie specială, limitată la doar şase exemplare.

Esential 6 unităţi ale modelului Alfa Romeo Giulietta Fast and Furious 6 vor fi produse.
170 de cai putere oferă motorul instalat pe Alfa Romeo Giulietta Fast and Furious 6
Pentru a marca debutul mărcii în cea de-a şasea serie a filmului Fast and Furious, Alfa Romeo a anunţat că va lansa o ediţie limitată a modelului Giulietta, vedeta peliculei americane.

Pentru a asigura exclusivitatea ediţiei, italienii au anunţat că vor produce doar şase exemplare, exact numărul seriei filmului. Toate unităţile vor fi echipate cu propulsorul 1.4 MultiAir pe benzină, capabil să dezvolte 170 de cai putere.

De asemenea, pentru a putea fi individualizate cum se cuvine, toate unităţile vor veni echipate cu o plachetă Fast and Furious numerotată, aplicată pe planşa de bord. Nu în ultimul rând, toată echipa de pe platoul de filmare al filmului va semna pe aceeaşi planşă de bord.

Urmareste Automarket
Cumpărătorii, care vor putea fi exclusiv britanici, vor primi, pe lângă maşină, şi dreptul de a participa la o zi plină de cascadorii alături de specialiştii care au contribuit la Fast and Furious.
Ediţia specială Alfa Romeo Giulietta Fast and furious 6 vor fi disponibile doar pe piaţa din Marea Britanie, şi vor fi vândute prin intermediul unui singur dealer, special ales.

via Alfa Romeo

Comentarii (2)

  • pe vremuri in fast & furious erau masini adevarate nu jucarii fashion
    15 11
  • Pai uite ca eu stiu ce rol special primeste in film. Va face o cursa si dupa prima suta de metrii se va strica. Va ramane acolo, va aparea politia si va veni un GT-R sau o Supra si il va salva pe ala de politisti. :))))))
    Deci 100% Alfa se va defecta in film. :)))))) Doareau sa puna Ficaturi dar nu prea au decat motoare de 1.2 si 1.4 :)))...
    7 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru