Alfa Romeo "Junior": primele teaser-uri?

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.01.2008
Un site italian a publicat mai multe teaser-uri ale viitorului model de clasa mica pe care il pregateste Alfa Romeo.

Dupa fiasco-ul inregistrat de concursul destinat botezarii viitorului model de clasa mica Alfa Romeo, constructorul italian se pare ca a publicat pe internet cateva teaser-uri ale viitorului adversar MINI. Primele imagini "decupate" din mini modelul Alfa au fost publicate de site-ul italian Progetti955, care sustine originalitatea lor.

Botezat de presa internationala Junior, micul model italian se pare ca se afla deja intr-o faza avansata de dezvoltare, dar constructorul din Peninsula se straduieste sa mentina asupra sa un mister total. Chiar daca se va dovedi originalitatea teaser-elor, trebuie sa recunoastem ca acestea nu dezvaluie mare lucru din ceea ce se vrea a fi viitorul adversar al gamei Mini.

Comentarii (1)

  • Maka...
    Masini in dezvoltare, imagini asa-zis "scurse" si care nu spun nimic despre masina.

    Astea puteau fi de la orice Alfa Romeo putin modificate in photoshop.

    Ar fi frumos daca ar mai iesi vreodata cu ceva in fata Alfa ca 147 e vechi si Junior mai are mult pana vine. Se misca foarte greu raportat la concurenti incat am senzatia ca Alfa se scufunda.,

    Ar fi pacat pentru o asa o legenda.
    159 e foarte frumasa si la nivelul concurentilor, chiar BMW seria 3, dar nu poate modelul asta sa tina singur marca pe umeri.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru