Alfa Romeo, marca Armani

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 27.02.2007
Giorgio Armani si Alfa Romeo colaboreaza cu ocazia expozitiei care celebreaza cei 30 de ani de activitate a designerului italian.

Alfa Romeo Brera, masina preferata de publicul din Romania in cadrul Autovot 2007, este una dintre vedetele principale ale evenimentului "Mostra Giorgio Armani", care se desfasoara in aceste zile la Milano. Este vorba de o expozitie extraordinara, deschisa pana la 1 aprilie, care trece in revista cei 30 de ani de activitate ai maestrului Armani. Publicul poate admira 600 de creatii originale sau schite si inregistrari audio/video legate de activitatea de creatie a celebrului designer italian.

"Este o placere pentru mine sa colaborez cu o mare companie italiana cum este Alfa Romeo, reprezentanta excelentei Made in Italy", a declarat Giorgio Armani la deschiderea expozitiei.

Alaturi de Alfa Romeo Brera, alte zece modele ale marcii italiene vor insoti oaspetii de marca ai evenimentului din Milano.

Comentarii (2)

  • maddan
    Giorgio...
    www.giorgioarmani.com
    Asa cum va spune si linkul, omul are prenumele Giorgio. Stim ca si noi il avem pe Georgel al nostru, da' cum de la George Becali la Georgio Armani e cale lunga, cred ca veti corecta un e cu un i :)
    Si faceti rost de un proofreader, ca asa nu se mai poate. Tuturor ne scapa minuni in texte, si de-aia s-au inventat proofreaderii :)
    Succese!
    0 0
  • Mircea Mester
    Asa e
    Amin! Merci.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru