Alfa Romeo Milano, inlocuitorul lui 147: o noua ipoteza de design

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 29.05.2009
Presa italiana se joaca pe marginea formelor viitoarei compacte sportive din gama Alfa Romeo. Modelul va fi prezentat la toamna, la Salonul de la Frankfurt.

Alfa Romeo se pregateste sa lanseze urmasul de piata al lui 147. Hatchback-ul compact premium al marcii italiene va fi, astfel, primul din segment care se va reinnoi, noile Audi A3 si Seria 1 fiind asteptate pentru anul viitor.

Se cunoaste deja numele modelului, care se va alinia in aceleasi standarde pe care Alfa Romeo le-a dezvoltat pentru gama sa in ultima perioada. Astfel, denumirile alfanumerice vor disparea, in locul lor urmand sa apara denumiri clasice. Viitorul 147 va prelua denumirea orasului de origine a celor de la Alfa Romeo, Milano, urmand sa imprumute unele elemente estetice de la fratele mai mic MiTo.

Desi nu exista inca fotografii oficiale ale modelului care va fi lansat, cel mai probabil, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna, presa italiana si-a pus creativitatea la contributie si a creat o imagine ipotetica a noii compacte. In fotografia italienilor, viitorul Alfa Romeo Milano apare ca un model eminamente sportiv, profilul dinamic fiind subliniat de forma acoperisului si de cele doar doua usi laterale.

via | Autoblog.it

 

Comentarii (9)

  • Tristul
    sper sa nu am dreptate
    daca si astia o iau ca vw si audi si fac toate masinile la fel ca design nu vad bine viitorul :(
    4 0
  • schumi
    Mie imi place cum arata
    As spune ca e un MiTo cu aspect imbunatatit :D. Oricum, in conditiile actuale de piata, era inevitabil ca Alfa sa recurga si la aceasta metoda de reducere a costurilor.
    0 1
  • Andrei,p
    Si 155 semana cu 145 si cu 146... si 166 aducea cu 156 si 147... E vorba de identitatea fiecarui brand
    0 3
  • flavius
    Nashpa
    La fel de urata ca si MiTo.De cand a plecat Walter da Silva,Alfa nu mai scoate nici macar modele reusite ca desgn.
    6 0
  • urata din punctul tau de vedere. nu stiu de ce, da mie imi place la nebunie mito. Cand a iesit si l-am vazut in poze am zis ca e ok, insa cand l-am vazut pe strada...pfff am zis trebuie sa-mi iau si eu unul. dar pana atunci ma limitez la dacia 1300 din '72 proaspat vopsita si cu barele originale ..CROMATE;))
    0 2
  • Etienne
    @ zulu
    Mie mi se pare doar un MiTo mai mare, MiTo pe care nu-l agreez in mod special (e drept ca nici nu l-am condus). In schimb mi s-a parut interesanta batrana ta 1300 '72. Mai merge? Fara sa te lase cand ti-e lumea mai draga? Eu am scapat de a mea (era ceva mai tanara- '75, tot originala) pentru ca facea deja prea multe (mici) mizerii si banii care intrau in ea erau tot mai multi. E drept ca Fiesta diesel cu care am inlocuit-o merge bine, dar unde mai e aventura...
    2 3
  • Maina nu e urata dar cred ca ne asteptam cu toiti la mai mult de la Alfa; poate ca totusi va fi mai deosebita.

    Problema e ca ne-am obisnuit ca Alfa sa produca un design unic, incontestabil frumos si mult deasupra a tot ce gaseai pe piata. Acum distanta intre ce ni se arata si competitori nu mai e asa mare si nici pozitia nu mai e incontestabila si unica.

    Si asta e un mare pacat...

    Cand inca produci Brera si 8c Competizione nu ai voie sa produci masini care sa arate "obisnuit" mai ales intr-un segment atat de important pentru Europa.
    2 0
  • @Design
    Sa speram ca nu vor dezamagi si modelul sa fie diferit si mai frumos decat poza de mai sus.
    2 1
  • ma baetzi
    ve spune unu care a inceput cu alfa 33 1300 dublu carburator, dupa alfa 33 1700 injectzie , dupa alfa 145 1,6 ts 120 de cai , dupa 147 mj 150 de cai....dragoste curata , n'as da o alfa pe un audi mercedes etc...e love mai...e chiar love...o bestie care nu te inseala
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru