Alfa Romeo MiTo reaprinde spiritul "flower power" la Londra

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 15.07.2011
Pentru a marca debutul unei noi versiuni pe piaţa din Marea Britanie, Alfa Romeo a decis să dea naştere unui MiTo cu totul special, personalizat de artista Louise Dear.

Esential

95 de g/km emite versiunea lui Alfa Romeo MiTo.
85 de cai putere dezvoltă dieselul de 1.3 litri introdus pe MiTo.

Alfa Romeo caută să marcheze debutul unei noi versiuni a modelului MiTo pe piaţa din Regatul Unit cu un exemplar unic, personalizat de pensula unei artiste talentate. Italienii au lansat pe piaţa britanică o versiune diesel de 1.3 litri JTDM-2 a hatchback-ului premium, care nu este supusă taxei de congestie impusă în centrul Londrei. Modelul peninsular se bucură de 85 de cai putere şi reuşeşte să emită doar 95 de g/km.

Artista Louise Dear a fost invitată să personalizeze un exemplar MiTo şi a acceptat. Ce a ieşit este o interpretare florală, cu multă culoare, a ceea ce reprezintă spiritul Alfa Romeo. Pictura înglobează şi logo-ul italienilor alături de simbolul frunzei de trifoi.

"Am vrut să surprind tradiţia şi eleganţa modelelor Alfa Romeo în creaţia mea, fără a lăsa deoparte stilul şi contemporaneitatea proaspătului MiTo", a declarat Louise după finalizarea lucrării.

Exemplarul unic a fost dezvăluit în data de 14 iulie, cu ocazia unui eveniment special, susţinut la galeriile Artica din Londra. 

via | carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru