Alfa Romeo pregătește un succesor pentru 4C: noul model va purta denumirea de 6C și va debuta în 2020

de Cornel Șocariciu
Luni, 22.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo are nevoie de un nou vector de imagine, iar acesta ar urma să poarte denumirea de 6C. Conform unor surse apropiate companiei, versiunea de producție ar urma să debuteze în 2020.

În urmă cu doar câteva zile, Sergio Marchionne, CEO-ul Fiat Chrysler (FCA), spunea că, în continuare, vor fi investite sume importante în brandul Alfa Romeo. Italienii au în plan lansarea unui nou SUV mai mare decât actualul Stelvio, dar își doresc și o versiune nouă pentru Giulietta.

Acum, surse apropiate spun că oficialii din conducerea Alfa Romeo au dat undă verde pentru dezvoltarea unui nou model sport care să înlocuiască actualul 4C (foto). 

Acesta ar urma să poate denumirea de 6C, iar conceptul o să fie lansat în 2018, cel târziu în 2019. Aceleași surse spun că varianta de producție o să fie gata în 2020.

Viitorul Alfa Romeo 6C ar urma să mizeze tot pe o construcție ușoară, asemeni lui 4C, iar sub capotă nu este exclus să vedem motorul V6 biturbo de 2.9 litri. În cazul lui Giulia Quadrifoglio, unitatea amintită mai sus produce 510 cai putere și 600 Nm.

Via | PogeaRacing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru