Alfa Romeo pregătește un SUV și o versiune coupe pentru Giulia: anunțul oficial va fi făcut în iunie

de Daniel Popescu
Luni, 14.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo va prezenta în iunie planurile pentru lansarea unui nou SUV și a unei versiuni coupe pentru Giulia, ambele modele urmând să aibă versiuni hibride, potrivit presei britanice.

Alfa Romeo intenționează să-și extindă gama de modele în perioada imediat următoare cu scopul de a crește vânzările.

Publicația britanică Autocar susține că a intrat în posesia unor detalii atractive care vizează lansarea unui nou SUV de mari dimensiuni, dar și a unei versiuni coupe pentru Giulia. Sursa citată afirmă că planurile pentru cele două modele vor fi făcute publice de Sergio Marchionne în luna iunie.

SUV-ul de mari dimensiuni ar urma să fie lansat pe piață la finalul anului 2019 și să beneficieze de o versiune micro-hibrid cu sistem electric de 48 de volți. Acesta ar urma să fie dezvoltat pe platforma lui Stelvio și ar putea primi inclusiv o versiune cu 7 locuri.

Tot în cursul anului 2019 ar urma să apară și versiune coupe a lui Giulia, care ar putea fi dezvoltată în versiuni cu două sau cinci uși. Modelul va utiliza sistemele de propulsie disponibile pe sedanul cu care se înrudește, însă va include și o versiune hibridă. Detaliile complete ar urma să fie dezvăluite în cursul lunii iunie.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru