Alfa Romeo renunta la MiTo GTA

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 21.07.2009
Lansarea versiunii de performanta a lui Alfa Romeo MiTo a fost suspendata pe termen nedefinit. MiTo GTA este echipat cu un motor supraalimentat cu patru cilindri, care dezvolta 230 CP.

Alfa Romeo a decis sa suspende proiectul MiTo GTA pe o perioada nedefinita de timp. Versiunea GTA a lui MiTo a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva in acest an, iar fotografiile spion ale modelelor de teste relevau faptul ca modelul este gata de a intra in productie. Oficialii Alfa Romeo au anuntat ca productia trebuia sa debuteze la sfarsitul anului 2009. Din pacate, lansarea modelului a fost suspendata pentru o perioada nedefinita de timp, lucru care poate sa implice o lansare ulterioara, dar nu in viitorul apropiat.

Motivul pentru suspendarea lansarii lui Alfa Romeo MiTo GTA este criza financiara si efectele acesteia asupra pietei auto. Directorii Alfa Romeo se temeau ca noul MiTO GTA nu va avea prea multi clienti si nu va fi rentabila lansarea acestuia. Fanii Alfa Romeo au suferit astfel o mare dezamagire si nu pot decat sa spere ca producatorul italian va introduce din nou acest model in gama sa.

Via | Autoblog

Comentarii (3)

  • scuza penibila!!! la cati fanatici au ma indoiesc ca nu s-ar fi vandut PUNCT
    3 0
  • Am mai spus asta
    Nu cred ca MiTo va avea mare succes. Cu atat mai putin o varianta GTA. Este prea feminina, si culmea, fetele nu o prea plac! Imi pare rau de acest lucru, mie imi place Alfa Romeo (conduc una).
    3 0
  • vector de imagine,nu profit imediat
    Cum le place astora de la Fiat/Alfa sa-si taie singuri craca de sub picioare ! Poate ca luat de unul singur la puricat,modelul nu aduce profituri enorme per bucata vanduta,dar ar fi fost un mic varf de lance care sa arate publicului cumparator ca Alfa inca este in stare sa produca masini deosebite.Zeci de mii de tineri din toata lumea ar fi fost atrasi de look-ul si performantele unui Mito GTA,dar la sfatul parintilor sau pentru ca ar fi prima lor masina,ar fi cumparat in cele din urma tot o varianta de baza.Fara acest imbold insa s-ar putea ca toti potentialii clienti sa aspire spre alte modele,acum Mini Cooper JCW,cat de curand si Audi S1,chiar daca si acestia vor sfarsi cumparand variantele lor de baza.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru