Alfa Romeo se bucură de vânzări în creștere la început de 2018: Stelvio și Giulia, cele mai căutate modele ale constructorului italian

de Petre Barac
Joi, 19.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a înregistrat vânzări în creștere în Europa pe primele trei luni din acest an, cu rezultate notabile pe piețe precum Italia, Germania și Franța. Cele mai căutate modele ale constructorului italian au fost Stelvio și Giulia.

Grupul Fiat-Chrysler (FCA) a publicat rezultatele vânzărilor pe primul trimestru din 2018. Unul dintre brandurile cu performanțe bune la început de an este Alfa Romeo.

Italienii au reușit să vândă în Europa peste 24.800 de mașini în primele trei luni, cu 15.6% mai multe decât anul trecut în aceeași perioadă. Aproape jumătate din vânzări au fost făcute în luna martie, când Alfa Romeo a avut creșteri în Italia (17%), Germania (13.4%) și Franța (4.8%).

Cele mai vândute modele ale constructorului din Torino au fost SUV-ul Stelvio și sedanul Giulia. Modelul Stelvio a avut vânzări de 8.100 de unități de la începutul anului, fiind lider în Italia pe segmentul său.

La nivel de grup, FCA a raportat pentru Europa vânzări totale de 120.600 de unități și o cotă de piață de 6.6%.

Via FCA

Comentarii (2)

  • doamne ajuta
    5 0
  • Alfa Julia si Stelvio cele mai cautate modele..dar mai are si alte modele?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru