Alfa Romeo si Prodrive vor crea Brera S

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.05.2008
Alfa Romeo si Prodrive si-au unit fortele pentru a da nastere unei editii limitate Brera S, disponibila in Marea Britanie.

Esential

260 de cai putere dezvolta cel mai puternic propulsor instalat pe Alfa Romeo Brera.

Pentru a-si imbunatati imaginea in Marea Britanie, Alfa Romeo a semnat un parteneriat cu Prodrive care prevede lansarea unei editii speciale a modelului Brera. Englezii de la Prodrive sunt in prezent recunoscuti pentru realizarile din Campionatul Mondial de Raliuri dar si pentru implicarea in vanzarea Aston Martin catre presedintele David Richards.

Italienii si englezii vor lansa in UK Alfa Romeo Brera S, o editie speciala a carei productie va fi limitata la doar 500 de unitati. Din primele informatii se pare ca Prodrive va instala o noua suspensie, mai sportiva, care va imbunatati considerabil manevrabilitatea modelului italian.

Desi site-ul oficial http://www.breras.co.uk/ anunta ca primele informatii si preturi oficiale ale editiei speciale vor fi dezvaluite abia peste 24 de zile, Alfa a lasat deja sa se inteleaga ca Brera S se va individualiza printr-un design interior si exterior nou.

Sub capota se vor afla insa aceleasi propulsoare ca pe actuala versiune de serie: un motor de 2.2 litri si 185 cai putere si o unitate V6 de 3.2 litri si 260 de cai putere.

Peter Cambridge, liderul Prodrive al proiectului Brera S, a declarat ca "aceasta colaborare are ca scop pastrarea performantelor actuale dar imbunatatirea manevrabilitatii si a comportamentului pe sosea."

via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru