Alianța Vestului: Timișoara a votat valabilitatea abonamentelor de parcare în oraș pentru șoferii din Arad, Cluj și Oradea

de Paul Cosma
Vineri, 21.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Şoferii din Arad, Cluj și Oradea care şi-au cumpărat abonamente de parcare pe domeniul public în oraşele lor vor putea folosi aceste abonamente şi în Timişoara. Decizia a fost luată în Consiliul Local Timişoara şi este valabilă doar pe bază de reciprocitate, aceasta fiind prima hotărâre a unui primar semnatar al Alianţei Vestului.

Primarul Nicolae Robu a anunţat că echipa de consilieri locali a decis ca abonamentele de parcare valabile în Cluj, Arad şi Oradea să fie valide şi în Timişoara,dacă şi aceste oraşe iau această măsură în ceea ce-i priveşte pe şoferii timişoreni, potrivit news.ro.

"Clujenii, orădenii şi arădenii vor avea recunoscute în Timişoara abonamentele generale pe mijloacele de transport în comun şi pe parcările publice, cu excepţia celor pentru zona verde (zero). Consiliul Local Timişoara  a votat asta. Evident, condiţionat de reciprocitate! Alianta Vestului TREBUIE să aducă cetăţenilor celor patru oraşe asociate, cât mai repede, beneficii concret: de la lucruri mici, până la proiecte de mare anvergură. Evident, ultimele necesită timp şi îi rugăm pe stimaţii noştri concitadini să înţeleagă asta şi să aibă răbdare şi încredere în noi, încredere în Alianţa Vestului!", a anunțat primarul Nicolae Robu.

Alianţa Vestului a fost semnată recent de primarii din Timişoara, Arad, Oradea şi Cluj şi îşi propune să atragă fonduri europene pentru dezvoltarea cele patru mari oraşe.

Via News.ro

 

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru