AMG dopeaza Mercedes

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 31.08.2006
Casa proprie de tuning a celor de la Mercedes a pregatit kituri ultrasportive pentru trei dintre cele mai sportive versiuni din gama germana.

AMG a anuntat lansarea unor pachete de preparare de cursa pentru modelele CLS 63 AMG, SL 55 AMG si SLK 55 AMG. Noile kituri se adreseaza soferilor cu exigente cu adevarat sportive.

Astfel, CLS 63 AMG poate fi dotata, pentru 8500 de euro, cu discuri de frana autoventilate pe fata (390x36 mm), diferential posterior multidisc autoblocant la 40%, jante AMG de 19 inch, suspensii pneumatice sportive AIRMATIC DC, volan ergonomic AMG imbracat in piele si clapete de schimbare a vitezelor din aluminiu.

Pentru SL 55 AMG, kitul costa in jur de 12.000 de euro. Pe langa dotarile similare celor de pe CLS este disponibil un spoiler anterior modificat. In plus, daca kitul de baza nu ajunge, AMG ofera posibilitati infinite de personalizare, incepand de la jantele ultrausoare pana la elemente exterioare din fibra de carbon.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru