Apar noi informații despre supercarul McLaren: va frâna de la 200 de km/h în doar 4.6 secunde

de Bogdan Mirică
Miercuri, 22.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a dezvăluit noi informații despre supercarul care îi va lua locul actualului 650S. Modelul va debuta la Geneva și va fi capabil să frâneze aproape la fel de bine ca legendarul McLaren P1.

Pe măsură ce ne apropiem de Salonul Auto de la Geneva apar noi informații despre înlocuitorul actualului McLaren 650S. Surse neoficiale l-au botezat deja 720S, după numărul cailor putere pe care îi va dezvolta, însă această informație urmează să se confirme în momentul debutului.

Cele mai noi detalii oferite de constructorul englez anunță un sprint de la 0 la 200 de km/h în doar 7.8 secunde. Asta îl face cu 0.6 secunde mai rapid decât McLaren 650S și cu 0.1 secunde mai rapid decât versiunea 675LT.

Esential 4.6 secunde sunt necesare pentru ca viitorul supercar McLaren să oprească de la 200 de km/h.
7.8 secunde durează accelerația de la 0 la 100 de km/h.
Ceea ce este cu adevărat impresionant este capacitatea supercarului de a frâna. Potrivit comunicatului, frânarea de la 200 de kmh durează 4.6 secunde și presupune o distanță de 117 metri.
Asta înseamnă cu 6 metri mai puțin decât în cazul lui 650S și aproape la fel de bine ca legendarul McLaren P1.

Frânele includ discuri din carbon ceramic în standard, etrieri mai ușori și mai rigizi, precum și o pedală de frână recalibrată. La frânare vor ajuta mult și anvelopele special create de Pirelli, un set de P Zero Corsa care asigură cu 6% mai multă aderență decât în cazul lui McLaren 650S.

Pentru a pregăti publicul de lansare, Mclaren a publicat și un video cu viitorul său supercar. la volanul prototipului intens camuflat se află Chris Goodwin, șeful diviziei de testare McLaren, omul în măsură să descrie cel mai bine cum se va conduce viitorul model.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru