Apar primele fisuri în noua și fragila echipă Top Gear? Chris Evans și Matt LeBlanc par să nu fie cei mai buni prieteni

de Bogdan Mirică
Luni, 18.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chiar dacă are o echipă nouă, abia formată, cu nu mai puțin de șapte membri, noul Top Gear dă semne de instabilitate. CHris Evans nu se înțelege cu actorul american Matt LeBlanc .

Abia închegată în acest an, noua echipă Top Gear are deja parte de primele controverse și de primele disensiuni interioare. În urmă cu câteva săptămâni, Matt LeBlanc, celebrul actor din seria Friends, a urcat alături de Ken Block în celebrul său Mustang de 700 de cai putere.

E lesne de înțeles că au urmat o mulțime de drifturi, toate pe străzile Londrei. Spiritele s-au încins când publicul a aflat că unele cerculețe au fost făcute chiar în fața unei clădiri monument, dedicată eroilor din primul Război Mondial.

Chris Evans, gazda show-ului și omul care trebuie să își asume rolul lui Jeremy Clarkson, și-a cerut scuze oficial. Întâmplarea l-a înfuriat însă pe Evans, care nu și l-a dorit pe LeBlanc în echipă încă de la început. În plus, îl consideră responsabil pentru întâmplarea din Londra.

Urmareste Automarket
Tabloidul britanic The Sun, recunoscut pentru știrile sale cu caracter senzațional, susține că relația dintre Evans și LeBlanc se deteriorează constant.
Evans nu și l-a dorit în echipă, LeBlanc fiindu-i impus de Top Gear pentru a atrage și publicul american, întrucât este originar din Statele Unite.

Evans a încercat un compromis, dar scandalul a adâncit ruptura, LeBlanc fiind considerat oaia neagră a emisiunii.

De cealaltă parte a baricadei, tot mai multe voci susțin că Evans nu vrea să renunțe la emisiunea sa de radio, cea care l-a făcut celebru în Marea Britanie. Chiar dacă nu vrea să se dedice 100% noului sezon Top Gear, Evans are tendința de a controla totul, implict pe colegii de platou.

via jalopnik

Comentarii (4)

  • Ala din mijloc e gay, iar celalalt din stanga ... inca am indoieli cu privinta la orientarile lui.

    (Sper ca nu stergeti comentariu, deoarece este considerata discriminare, pana si papa incepe sa ii sustina > nu ca as fi incantat de asta, dar va dadeam un argument plauzibil).
    10 4
  • Ce fata de englezoi prostovan are Chris Evans.
    6 1
  • Chris Harris....Mat Watson(carbuyer).....Sabine Schmitz
    Astia 3 ar trebui sa fie noii prezentatori Top Gear..........alti nu merita......
    11 2
  • Aici e vorba de Top Gear nu de Fifth Gear. E mai mult mistocareala pe teme auto decat teste si reportaje pe bune.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru